''Dit ken niet hoor. [...] Ze is meer weg dan dat ze er is'' ~ Utopia Gekte

2/27/2016

''Dit ken niet hoor. [...] Ze is meer weg dan dat ze er is''

Simone moest 60 cent inleveren

Om kwart voor twaalf zien we Gina, Bronno en Benjamin met zijn drieën in de Luifel staan waar ze weer patat en snacks verkopen. Personal trainer Arjuna is er ook met een kraampje. Hij verkoopt soep en Rob en Ivan staan even met hem te praten. Rowena zien we in de merchandise shop met bezoekers, Dominique is weer druk bezig met foto's maken en Simone zien we in Magiwirosti waar ze broodjes verkoopt en zelf ondertussen een frietje eet. Een bezoekster knoopt al snel een gesprekje met haar aan. De bezoekster vertelt een zwart kledingstuk te hebben gekocht. Simone weet niet wat er allemaal staat want dit is pas haar eerste markt. ''Jullie mogen toch ook shoppen'', vraagt de bezoekster, maar Simone weet dat niet. Het is haar eerste keer en ze heeft ook nog geen geld, want ze is nog geen officiële bewoner. ''Mag je geen geld meenemen dan'', vraagt de bezoekster. ''Ik had zestig cent in mijn jaszak zitten, maar dat werd gewoon in een kluis gedaan'', reageert Simone. Ook vertelt ze dat Bronno een pracht kerel is en dat ze het hem ook gunt om te blijvn. De bezoekster laat weten Simone in het echt leuker te vinden dan op de stream.

Bas en Wim zien we binnen achter de bar en Victoria vraagt aan Ivan of ze niet bij de mensen moeten gaan kijken die bij de koeien in de wei lopen en kijken. Er volgt een soundlock. Dat mochten we blijkbaar niet horen. Cemal zien we achter de merchandise/muntjes kraam staan en Cees verzamelt weer mensen voor een rondleiding. Moeilijk is dat niet want er is weer genoeg animo voor. Om tien voor half één vraagt Gina aan Ivan of ze Ramona aan kan spreken. Ramona is weer een sigaretje roken enzovoort. Gina vind het niet meer netjes. ''Natuurlijk'', reageert Ivan, Ze moet haar daar juist op aanspreken. Gina gaat er dus heen. ''Dit ken niet hoor, wat ze doet'', praat ze tegen zichzelf. Gina kan Ramona alleen niet vinden, maar komt wel Gabriëlle tegen die laat weten dat Ramona even ging roken. ''Pauze, ze is een kwartier weg. Ze is meer weg dan dat ze er is. Eerst gaat ze roken en dan zie ik haar met eten binnen staan en vervolgens is ze er nog niet''. Gina kan haar niet vinden dus besluit maar weer terug te gaan naar Le Luifel om in ieder geval zelf weer verder te werken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.