''Dit kan een mens niet aan'' ~ Utopia Gekte

2/12/2016

''Dit kan een mens niet aan''

Rowena was best wel eenzaam

Om tien voor drie zien we onder andere Michael, Ramona, Gabriëlle en Rowena in het kantoortje zitten. Michael voelt zich nog steeds een buitenstaander omdat hij ander denkt, anders doet. Zo samenwonen vreet zoveel energie. Het huisjes idee ziet hij blijkbaar nog steeds zitten. ''Als iedereen zich terug trek is het veel menselijker. Dit kan een mens niet aan''. Michael merkt dat het een weegschaal is. ''Wat weegt er nu meer''. Volgens Rowena heeft iedereen zijn eigen struggle. Ze vertelt niet alles en Michael ook niet. Dat maakt het allemaal nog moeilijker. ''Je kan hier nooit 100% geven'', aldus Michael. ''Je moet er een middenweg in vinden'', laat Gabriëlle weten. ''Dat schreeuwen''. Michael's energie is al op voordat hij überhaupt zijn bed uit komt. ''Dat schreeuwen in de keuken en zo waar gaat het over. Mijn energie raakt op van dit. Jongens wat is dit. Ik woon al zo lang alleen, misschien is dat het wel. [...] Je moet de dag juist lekker beginnen om de rest van de dag te kunnen gaan. Ik snap het niet, waarom zo'n heisa 's ochtends al terwijl we nog een hele dag moeten doen''.

Nu merkt Michael wel wie hij is. ''Weet ook dat je nodig bent'', reageert Ramona. ''Dat maakt het wel dubbel'', aldus Michael. ''Dit is de struggle die we allemaal hebben'', laat Rowena weten. ''Nu is het gewoon voor mij het punt 'het is mooi geweest'. Zodra je je ogen open doet begint het al''. Michael ligt soms onder het dekbed met zijn ogen open om nog niet te laten merken dat hij wakker is want het vreet energie. Er volgt een streamlock. Rowena laat weten dat wat ze daar doet haar zo dierbaar is. '''Met drie mensen in een bed'', dat heeft ze thuis niet. Ze heeft veel vrienden/kennissen en hangt haar vuile was niet buiten. Ze miste echt wel wat thuis. Dat beseft ze hier. Ze heeft hele dierbare vriendschappen hier. Dit is tijdelijk, maar er zijn echt wel mensen in Utopia die ze voor hun hele leven hebben. Ze beseft zich dat ze qua vriendengroep best wel eenzaam was.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.