De verovering van Benjamin wilde een nummertje met Wim maken ~ Utopia Gekte

2/21/2016

De verovering van Benjamin wilde een nummertje met Wim maken

''Je hoeft er niet mee te trouwen''

Om half twaalf is het feest al weer even afgelopen. Bas en Cemal zijn met twee dames de caravan in gegaan om daar verder te praten. En het blijft daar ook alleen bij praten. Wim vertelt binnen aan Bjorn dat die meid met die petjes een nummertje met hem wilde maken. Ze gaf hem een kus op zijn mond. Bjorn vraagt welke. Het blijkt te gaan om de dame die de vorige keer met Benjamin de bosjes in is gedoken en niet degene die met Bjorn de bosjes in was gedoken. ''Dat is die van Benjamin'', reageert Bjorn namelijk. ''Als het die andere maar niet is. Als het die met de tongpiercing is vind ik het niet erg'', aldus Bjorn. Wim benadrukt ook nog even dat hij er niet op zit te wachten. Hij heeft Shanna. ''Shanna ik hou van jou, maar echt''. Om tien over half twaalf zien we Bas en Cemal de meiden naar de poort brengen. Er volgt een streamlock en na de streamlock lopen de heren weer terug en zijn de dames weg. Onderweg terug naar de loods worden Bas en Cemal om de nek gevlogen door andere dames. Ze krijgen drie kussen en een knuffel en gaan er daarna ook vandoor.

''Ben is nu in het bos'', horen we Bjorn zeggen en Rob besluit het rozengedoe maar eens op te biechten. ''Deze roos is van mij en Benjamin'', aldus Rob. ''Dan heeft die chick het goed gedaan. Die heeft hem toegeëigend'', reageert Bjorn. Hij dacht al dat het een grap was. Hij wist het al toen Rob er vandaag een heel ding van maakte. ''Ben en ik hebben hem bestelt. Ik wilde eigenlijk op Benjamin wachten, maar die is een boswandeling aan het maken'', laat Rob weten. Bjorn dacht dat het van Mark of iemand anders was, maar hij dacht al dat het een grap was. ''Ik vind het een leuk geintje. Hou ik van'', aldus Bjorn. Dominique zien we om tien over half twaalf de loods dweilen en Bjorn vraagt of Cemal geen boswandeling heeft gemaakt. ''Die ene was echt te jong. Achttien is echt te jong en dat was de enige die echt zin had'', aldus Cemal. Bjorn vind het een kut excuus. ''Je hoeft er niet mee te trouwen''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.