De ultieme droom van Cemal ~ Utopia Gekte

2/17/2016

De ultieme droom van Cemal

Door breken als model

Om half drie zien we dat Cemal en Michael nog steeds aan het reclamebord bezig zijn. De ultieme droom van Cemal is om door te breken als model. Hij is te klein voor de catwalk, maar hij vind fotoshoots toch leuker. Michael heeft eigenlijk al zijn dromen al mogen verwezenlijken. Hij wilde bekend worden als travestiet. (Dat is gelukt) En verder heeft hij alles gedaan. Hij wil alleen nog vader worden, een gezin stichten. Dat lijkt Cemal ook echt vet. Michael wil heel graag een gezin. ''Ik wil ook een gezin. Echt een happy family later'', aldus Cemal. Cemal denkt er weleens over na, heeft veel meegemaakt en weet hoe hij het beter kan doen. Michael heeft echt nergens spijt van in zijn leven. Hij zou het zo nog een keer doen. ''Iedereen maakt fouten in het leven, daar leer je alleen maar van. Ieder mens maakt fouten. Dat is ook menselijk. Je kan niet altijd alles perfect doen'', aldus Cemal. ''Je kan hier lekker jezelf zijn'', laat Michael weten. Ondertussen zien we Bas op de wei weer een obstakel uit elkaar halen.

Om drie uur zien we dat Wim (en Ivan?) een schommelstoel hebben gemaakt. Cees is enthousiast. ''Utopiaanse schommelstoelen! Handel! Een nieuw product''. Rowena vind het echt mooi. ''Ze zijn nog niet helemaal klaar. Er moeten nog schaaldelen aan de buitenkant'', aldus Ivan. ''Kost echt niks'', laat Wim weten. ''Deze moet je verkopen'', vind Rowena. Binnen in de loods legt Cees ondertussen aan nieuwkomer Cemal uit dat de nieuwkomer normaal het geld krijgt van degene die weg gaat, maar dat Mark niks achter heeft gelaten. Dat hij zijn geld waarschijnlijk verrekend heeft met Gina dus dat Cees Gina daar nog over moet spreken. Voor nu worden de sigaretten van Cemal dus uit de BV betaalt. Ivan en Wim zien we ondertussen op de schommelstoelen in de zon zitten. Op de vlonder voor het Cordwood huis. ''Even pauze hoor'', laat Wim weten. Ook Rowena en Michael zien we in de zon zitten alleen zitten zij op een strandstoeltje voor de caravan.

Om tien voor half vier zien we bijna alle Utopianen in een wit markt promotie shirtje rondlopen. Benjamin en Wim zien we in de zon zitten en Michael en Cemal zien we ook in de zon zitten. Cees komt ook even een schommelstoel uit testen. Hij moet er om lachen. ''Nou jongens ik kom hier niet meer uit vandaag. Eindelijk ik zit! Ik zit veel te weinig merk ik nu''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.