De laatste uurtjes van Mark in Utopia. ~ Utopia Gekte

2/15/2016

De laatste uurtjes van Mark in Utopia.

Post voor Michael.

Goedemorgen en welkom bij weer een dag dichterbij het weekend. De 776e dag van Utopia is begonnen en dat is tevens de laatste dag van Mark in zijn gecreƫerde paradijs. Vandaag ruilt hij Utopia weer in voor het echte paradijs op Aarde. Het normale leven buiten de poorten van Utopia. Maar voordat het zo ver is moet er nog het een en ander gebeuren. Zo begonnen we de dag bijvoorbeeld met een nieuwe bewoner! Een eekhoorn was aan het genieten van vogelvoer(?) dat op het terrein ligt. Te schattig voor woorden en wat mij betreft een blijvertje. Wie ook vroeg was opgestaan is Ivan. Om tien over negen 's ochtends zien we hem nog steeds druk bezig zijn in de stal. Ook voor de andere dieren in Utopia wordt gelukkig goed gezorgd. Elders in Utopia - in de loods - zien we dat Mark weer in bed is gekropen. Hij was voor 8 uur al even wakker en ligt nu toch nog even dicht tegen Gina aan. Voorlopig zal dat de laatste keer zijn dus hij moet het er nog even goed van nemen.

Zowel Michael als Cees kleden zich aan en komen uit bed. Voor de rest lijkt iedereen nog lekker te slapen. Dat blijkt alleen niet te kloppen want we zien Ramona vanaf de poort naar de loods lopen. ''Michael'', roept ze zodra ze de loods binnen stapt. ''Je hebt heel veel post'', zegt ze blij. Gevolgd door een 'goedemorgen' tegen Cees. Michael haalt eerst nog een tandenborstel door zijn mond heen. Ramona besluit om de post gewoon op tafel te leggen want het duurt een beetje te lang. Michael gaat zo in ieder geval zijn post lezen. Tot zo?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.