De koe geeft Ivan een flinke wasbeurt ~ Utopia Gekte

2/21/2016

De koe geeft Ivan een flinke wasbeurt

Dag 782

Goedemiddag en welkom op dag 782 van Utopia. Deze ochtend zien we Bas en Dominique elkaar weer vroeg eindeloos veel kusjes geven. Dit alles gebeurt om 08:49 wanneer Ivan ook net uit bed komt en zijn zender om doet. Een kwartier later.... Bas en Dominique geven elkaar nog steeds kusjes in de caravan terwijl Ivan zich klaar maakt voor de spiegel om arbeid te verrichten in de stal. Om kwart over negen is Ivan daar dus aan het werk gegaan en Bas en Dominique liggen dan nog altijd in elkaars armen te kroelen. Ze zijn in ieder geval twee van de weinigen die wakker zijn. Het was namelijk een lange nacht voor veel bewoners dus het duurt nog even voordat iedereen uit bed komt. Correctie, ook Bas en Dominique lijken niet veel later weer in te dommelen.

Zijn we net klaar met het kijken naar het gelik en getong van Bas en Dominique... Krijgt Ivan opeens een flinke wasbeurt met de tong van de koe. Zijn hele jas begint kletsnat te worden doordat de koe er aan blijft likken met haar enorme tong. ''Is het lekker'', vraagt Ivan. De koe geeft geen antwoord en likt ongestoord verder. Dat zegt waarschijnlijk al genoeg. Zodra de koe klaar is kan Ivan de volle kruiwagen met mest naar de bult rijden en leeg kieperen. Om tien voor tien is Ivan nog steeds bij de dieren. Bas en Dominique zijn dan inmiddels de caravan uitgekomen, hebben een bezoekje aan de loods gebracht en zijn daarna maar richting het rokersbankje gegaan om even een sigaretje te roken. Voor hun kan de dag dus ook weer echt van start gaan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.