De eerste nacht al actie onder de dekens bij Cemal en Simone? ~ Utopia Gekte

2/25/2016

De eerste nacht al actie onder de dekens bij Cemal en Simone?

''19, geen benul en geen besef. Jong en onbezonnen''

We schreven net al dat Simone vannacht bij Cemal in bed heeft ''geslapen'', maar slapen lijkt niet het enige te zijn wat er deze nacht gebeurd is. Er word lange tijd een gesprek gevoerd en om tien voor vier 's nachts zien we dat Cemal een arm om haar heen geslagen heeft. Niet veel later lijkt er wat actie te zijn onder de dekens. Hand werk. We kunnen natuurlijk niet door de dekens heen kijken, maar de bewegingen die te zien zijn doen sterk vermoeden dat er iets gebeurd. Om tien voor vijf wisselen ze even van kant en dan zien we weer wat interessante bewegingen onder de dekens. Omdat de streams donker zijn is ook niet alles goed te zien, maar er lijkt wat gebeurd te zijn. Onderaan dit bericht zullen we wat filmpjes plaatsen zodat je zelf kan kijken en oordelen. Om tien over half zes zijn ze weer in gesprek. Ze hebben het dus lekker laat gemaakt. Op datzelfde moment zien we Gina in het kantoortje achter de computer zitten. Of ze daar de hele nacht al zit, of net achter gekropen is is niet duidelijk. Om zeven uur is nieuwkomer Bronno al weer opgestaan om naar de toilet te gaan. Zo'n veertig minuten later zien we hem even in de kas bij de eenden en ook Cemal komt op dat moment zijn bed uit. Om acht uur zien we dat Bronno, Cemal, Rowena en niet veel later ook Ramona wakker en uit bed zijn. Bij de picknicktafel zitten ze te kletsen en Rowena benadrukt dat ze wat zachter moeten praten voor de mensen die slapen. ''Dat deden ze gisteravond ook niet'', reageert Bronno. Ook vinden er al weer continu streamlocks plaats.

Om tien over acht zien we dat Ivan ook uit bed is. Er is iets met zijn hand en Rowena is van mening dat hij even zijn rust moet pakken. Bronno en Cemal voeren vervolgens een gesprek en Rowena en Ramona zien we naar de koeien gaan. Ramona vind het raar dat Simone nu al bij Cemal in bed dook. ''Negentien. Geen benul en geen besef. Jong en onbezonnen. Ze bedoeld er waarschijnlijk niks mee'', reageert Rowena. Deze ochtend ligt er een mooi wit laagje sneeuw op het terrein en op tien over half negen zien we het ook weer hagelen. Om vijf voor negen zien we Ramona en Rowena weer terug lopen naar de loods. De koeien zijn dan weer verzorgd en op de achtergrond zien we een grote vrachtwagen het terrein op komen. Waar die voor komt is onduidelijk. Om negen uur zien we Bronno vegen. Dit doet hij zittend op zijn stoel met wieltjes, hij laat zich door zijn ''handicap'' dus niet tegen houden om iets te doen. Om tien over negen laat Cees aan Cemal weten dat hij het maar apart vind dat iemand die je net kent bij je in bed kruipt. Cemal ziet er geen probleem in. Het begon als een grapje en hij vond het wel leuk. Om kwart over negen is Arjuna ook weer in Utopia. Ramona verzint allerlei smoesjes waarom ze weinig gesport zou hebben, maar Arjuna is heel duidelijk. ''Je zei toch dat je dit lichaam niet meer wilt hebben. Gabriëlle heeft zes keer getraind dus jij kan dat ook''. Gelukkig is ze wel afgevallen. Ze woog de vorige keer 135,3 en nu 134,2 kilo. Ramona is dus blij en is in totaal al 16,4 kilo afgevallen.

Om half tien vertelt Simone aan Bas dat ze de nacht met Cemal heeft doorgebracht. Al lachend zegt ze dat er niks gebeurd is. Om tien voor tien zien we Ramona, Bjorn, Benjamin, Cemal en Rowena sporten in de gym. Ramona moppert dat ze niet meer kan, maar Arjuna zegt van wel. Om tien over tien zien we Dominique en Victoria even kletsen over de nieuwkomers. Victoria vind Bronno heel pittig qua persoonlijkheid, hij heeft veel levenservaring en hoe hij zich naar haar gedraagt dat heeft ze nodig binnen Utopia. Ook word met hem de balans een beetje terug gebracht qua leeftijd. Ze hebben al veel jonge mensen. Ook vind ze Simone een beetje op Dominique lijken en voor Dominique's persoonlijke groei is het beter als er maar eentje is. Om tien voor half elf zien we dat de sporters inmiddels naar buiten zijn verplaatst. Op het terrein in de hagel/sneeuw sporten ze nog even verder.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.