De eerste indruk over de nieuwkomers ~ Utopia Gekte

2/24/2016

De eerste indruk over de nieuwkomers

Bronno gaat voorop

Nadat nieuwkomers Bronno en Simone het terrein op kwamen kregen ze de tijd om zichzelf voor te stellen en moesten ze verschillende vragen beantwoorden. Na afloop is het tijd voor een rondleiding, maar laat Cees eerst nog even een Bronno weten dat hij een kruisverhoor zoals dit eigenlijk niet vind kunnen. Wel vond Cees het mooi hoe Bronno mensen op het verkeerde been zette. Victoria en Bjorn zien we om half twee op de bank zitten. Victoria vind de eerste indruk lastig. Bjorn ook. ''Daarom moeten de situaties dingen gaan laten zien'', aldus Victoria. Ze zou zoveel willen zeggen. Bronno vertelt aan Cees dat zijn moeder heeft staan huilen toen ze hem weg bracht en zijn vader woont in Frankrijk. Om kwart voor twee zien we Dominique en Bas de rondleiding geven. Michael vraagt Ramona ondertussen naar haar eerste indruk. Ramona vind Bronno wel leuk en Michael's eerste voorkeur gaat ook naar Bronno. ''Een sympathieke west Friese'', aldus Michael. Ramona weet het nog niet. Rowena denkt dat Bronno een schat van een man is en Victoria is vooral benieuwd naar het vervolg. Of hij omhoog blijft in een één op één gesprek. Gabriëlle zou voor Bronno gaan als ze nu moest kiezen, maar Victoria's indruk is van beiden zo wankel dat ze het nu nog niet kan zeggen.

Gabriëlle denkt dat Bronno ''fire'' is en misschien dat hij mensen lekker op hun plek kan zetten. Victoria is benieuwd naar de man achter de grap. Cemal vind Bronno wel grappig. Simone vind hij nog een beetje ongemakkelijk. Zijn voorkeur gaat nu nog naar Bronno uit. Hij vind hem lekker spontaan. ''Hij is best heftig en als je zijn sarcasme niet snapt. Maar hij heeft ook wel iets zacht aardigs over zich heen'', laat Rowena weten. ''Hij lachte naar me en keek. En ik zag een blik van jij bent een hele lieve man volgens mij'', aldus Gabriëlle. Rowena zien we om twee uur iets koken in de horeca keuken en buiten is nog steeds een rondleiding gaande. Bronno vertelt dat hij tussen de dieren is opgegroeid. Bronno knuffelt met de dieren, maar Simone lijkt ze eng te vinden. Vogels had ze het al niet zo op en de koeien lijkt ze ook maar eng te vinden. Om tien over half drie zien we Bronno en Bas terug lopen richting de loods. Bronno drinkt graag, maar heeft een hekel aan dronken mensen. Gina is in de kapalon ondertussen druk bezig met het bijwerken van Cees zijn kapsel en Simone, Cemal en Bjorn zien we op de vide kletsen. Bronno krijgt ondertussen nog steeds een rondleiding van Bas.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.