De dag van ultiem geluk in Utopia. ~ Utopia Gekte

2/16/2016

De dag van ultiem geluk in Utopia.

Goedemorgen Utopia.

We weten het nog als de dag van gisteren. Complete chaos of ultiem geluk? Met die slogan begonnen wij (zo goed als) allemaal aan Utopia. De ervaring leert dat de bewoners meestal dichtbij complete chaos zitten en ver weg van het ultieme geluk. Maar! Er is hoop! Inmiddels zijn we aangekomen bij de 777e dag van het experiment. Met driemaal geluksnummer 7 in de dag kan het niet anders dan dat het ultieme geluk vandaag bereikt gaat worden in Utopia. Vol positiviteit beginnen we weer aan een nieuwe dag. Ik zeg goedemorgen en laat je weer (positief of negatief) verrassen door het leven in de loods.

Over het begin van de dag hebben we vooralsnog niks aan te merken. We zien een gelukkige eekhoorn rondwandelen en Ivan is weer op tijd bij de koeien. Ook Cees functioneert nog prima wanneer we hem om half negen in bed zien fietsen. Benjamin, Dominique, Rowena, Victoria, Gina, Michael... Stuk voor stuk komen alle bewoners op een normale tijd hun bed uit. Alsof ze voelen dat dit een geweldige dag gaat worden!

Voor Victoria geldt dat zeker, want zij mag de dag beginnen met een flinke berg post. De eerste brief die ze leest is van haar moeder. En die werkt direct goed op de lachspieren. Al snel blijkt Gina ook post te hebben ontvangen. Zij neemt plaats op de andere bank en is net zo gelukkig als Victoria. Gina heeft in totaal 23 enveloppen met post die ze mag openen.Het begint al snel een drukke bedoening te worden in de woonkamer. Rowena, Dominique en Gabriëlle komen er namelijk ook gezellig bij zitten.

Ondanks al de euforie teisteren donkere wolken het geluk van de Utopianen binnenkort weer. De verkiezingstijd komt in een razend tempo dichterbij. Zaterdag 20 februari worden de drie nieuwe potentiële visumhouders bekendgemaakt. Op maandag 22 februari mogen wij allen weer gaan nomineren. En een dag later is het tijd voor de bewoners om elkaar te nomineren. Zij krijgen die dag ook te horen welke 3 bewoners een publieksstem krijgen en dus alles behalve geliefd zijn bij de kijkers van het programma. Op woensdag 24 februari komen er twee visumhouders de poorten van Utopia binnen. Voor één van hen was het een kort avontuur. Diegene moet zondag 28 februari zijn of haar visum alweer inleveren. Degene die mag blijven - en dus definitief Utopiaan is - moet op maandag 29 februari één van de genomineerden naar huis sturen. Pas daarna keert de rust weer terug in Utopia. En wie weet ook het ultieme geluk.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.