''Dat kan je niet maken. Dat vind ik echt heel erg'' ~ Utopia Gekte

2/28/2016

''Dat kan je niet maken. Dat vind ik echt heel erg''

Bronno neemt Bas weer in de maling

Om half drie zien we Rob, Wim en Bjorn darten. Gina doet haar make-up. Simone zegt koekjes te gaan bakken, Bronno zien we zijn haar borstelen voor de spiegel. Dominique zien we achter de computer zitten en Ramona, Michael, Bas, Gabriëlle, Benjamin en Rowena zitten nog lekker in het zonnetje voor het cordwood. Simone wil dus koekjes gaan bakken, maar moet dan eerst kijken wat ze nog in huis hebben. Ook zoekt ze nog even snel wat op op de computer. Om tien over half drie zien we haar aan de slag gaan in de keuken. Victoria, Dominique en Gina zien we dan op de vide waar ze alle drie hun make-up doen en Bronno is inmiddels naar buiten gegaan om zijn spullen alvast in te pakken. De mensen bij het Cordwood zeggen dat dat niet hoeft. ''Doe lekker relaxed, misschien hoef je wel niks in te pakken''. Bronno gaat zich in ieder geval wel even omkleden. Als hij de studio in gaat neemt hij Bas weer in de maling door te doen alsof zijn kist weg is. ''Waar is mijn kist. Blijf je grapjes maken''. Bas reageert natuurlijk met een nee. ''Ik wel'', lacht Bronno.

''Kom we pakken de kar en gaan er samen op rijden'', oppert Michael als Bronno zich aan het omkleden is. ''Ga jij maar'', reageert Bas. ''Hij durft niet alleen, wedden?''. Maar Michael stapt er op en scheurt weg. ''Wheely'', grapt Ramona, maar Michael houd het netjes. Hij wil dat Bas meegaat, maar Bas komt niet. ''Rob?'', probeert hij dan, maar ook die doet niet mee. ''Het zou wel vet zijn als we allemaal zo'n karretje hadden'', vind Bas. ''Word die niet boos'', vraagt Gabriëlle. ''Dan rent hij maar achter me aan'', grapt Michael. ''Dat kan je niet maken. Dat vind ik echt heel erg'', reageert Ramona. ''Bij jou zou ik zeggen rol jij maar achter me aan dan'', grapt Michael. ''Het maakt me niet uit hoe ik er kom'', laat Ramona weten. Michael heeft ondertussen het karretje weer netjes terug op zijn plaats gezet en gaat weer in het zonnetje zitten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.