''Dat je nog vele jaren bij me mag blijven'' ~ Utopia Gekte

2/19/2016

''Dat je nog vele jaren bij me mag blijven''

Ramona's birthday

Goedemorgen op dag 780 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar gisteravond. Om half twaalf zien we Victoria nog even wat te eten maken en Cemal zien we met Rob praten. Cemal had alleen gedacht dat hij met Mark zou kunnen botsen. ''Hij is best wel een driftkikker. Ik heb geen band met die mensen. Als ik hem tekeer zag gaan, dat moet je net niet bij mij doen of ik loop weg of ik ga terugvechten'', aldus Cemal. Hij is snel afwezig en gaat snel in zijn eigen dromen zitten. Hij heeft een concentratie probleem. ''Slecht nieuws dat word alleen maar slechter hier'', aldus Rob. Rob had in het begin veel moeite met het centraal gaan. Cemal is nerveus voor zijn eerste markt, dat vind hij wel spannend.

Rond twaalf uur zijn er de hele tijd streamlocks, maar om drie over hebben we opeens weer beeld. Dan zien we alle bewoners al bij Ramona aan bed staan want zij is al drie minuten jarig. ''Wat grappig hé Baassie. Dankjewel'', horen we Ramona zeggen. ''Maak er een leuk jaartje van'', reageert Bas. Benjamin zegt het leuk te vinden om Ramona's verjaardag te vieren en iedereen feliciteert haar één voor één met een knuffel. ''Dankjewel, wat lief dat je wakker bent'', aldus Ramona tegen Wim. ''26, je bent ouder dan ik. Ik ben 25'', grapt Gabriëlle. ''Gefeliciteerd en dat je maar een hele gezellige dag mag hebben'', aldus een enthousiaste Gina. En ook Ivan is nog even naar de kamer gekomen om Ramona te feliciteren. ''Gefeliciteerd schat, en nog vele jaren''. Ramona vind het lief dat hij nog wakker is. ''Maak er een mooi, bijzonder jaar om nooit te vergeten van'', aldus Ivan. ''Dat je nog vele jaren bij me mag blijven'', vind Michael. Michael zegt dat Ramona een buidel tas krijgt omdat ze alles verliest.

''Ik heb een zonnebril want anders hou ik het niet droog'', grapt Bjorn en Cees komt met een roos aan. Een verjaardagsroos. ''Nog heel veel jaren, liefde, geluk en wijsheid'', aldus Cees. ''Ah dankje'', lacht Ramona. ''De Utopia verjaardagsbloem maken we ervan'', vertelt Cees. Hij heeft hem gekregen op zijn verjaardag van een hele oude dame die ook jarig was. Dus Ramona mag hem weer doorgeven aan de volgende die jarig is. ''Ceesione wat vind ik je lief en ik hou van je. Ik ben blij dat je er bent'', laat Ramona weten. ''Ik let wel eens op je, maar af en toe moet dat ook'', reageert Cees. ''Jongens wat zijn jullie dope dat jullie hier zijn. Mijn moeder kijkt nu. Ik zie je morgen op mijn verjaardag. Ik ben 26 gewoon. Jongens ik heb champagne, maar ik doe die morgen open bij het feestje. Morgen ga ik speechen'', aldus Ramona. Iedereen vind dat ze gelijk heeft. ''Dank jullie wel liefjes. Ik ben jarig'', aldus een enthousiaste Ramona.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.