''Dan was ik liever genomineerd geweest, dit doet veel meer zeer''. ~ Utopia Gekte

2/23/2016

''Dan was ik liever genomineerd geweest, dit doet veel meer zeer''.

Dominique in tranen door Michael.

Vlak na de nominaties besluit Dominique om een stukje te wandelen met Victoria. Al snel nemen ze plaats op de schommelstoel en vertelt Dominique haar verhaal. Ze vond het heel erg om die stem aan Michael te geven, maar ze wilde gehoord worden. ''Ik zag het ook als iets positiefs om een opening te creëren. Om meer toenadering te vinden. Ik liep naar hem toe en zij precies dat'', legt Dominique uit. Michael trapte daar overduidelijk niet in en noemde haar nep. Bij Victoria begint ze om die reden te huilen. De woorden van Michael vallen haar zwaar. Ze was nog liever genomineerd geweest.Victoria vind het natuurlijke selectie en Dominique vind dat ze alles behalve nep is. Victoria adviseert om naar het positieve te kijken. En Dominique maakt zich zorgen over hoe ze Michael vanaf nu moet benaderen. ''Blijf je gewoon focussen op de dingen die je moet doen. Sommige mensen heb je een klik mee en dat hoeft er maar één te zijn. Draai het om. Jij moet laten zien aan jezelf wie je bent en dan zal de rest volgen. En voor de rest niks. Je bent niemand antwoorden schuldig''. (Zie video)

Victoria zou Victoria niet zijn als ze niet ook met Michael gaat praten. Zij zitten nu dus samen in het zonnetje en Michael weet al dat ze met Dominique heeft gesproken. Helaas komt er al meteen een streamlock wanneer Michael zijn kant van het verhaal begint uit te leggen. Na de streamlock legt Michael uit dat hij Dominique gewoon niet kan begrijpen. ''Ik heb eerlijk tegen haar gezegd hoe ik er over denk en dat er nog niks veranderd is. En meestal zit mijn gevoel goed'', concludeert hij. ''Ze is helemaal niet zo onzeker als dat ze zich voordoet. Ik vind het heel moeilijk, heel dubbel. Tuurlijk kan je onzeker zijn, maar té profileren op een bepaalde manier soms.. Daar kan mijn hoofd niet zo bij. Niet alleen dat, elke keer als ik met Bas zit springt ze er op en er tussen. Dat is niet veranderd, alleen maar meer geworden. Dat is jammer want Bas en ik kunnen elkaar omhoog halen hier. Het zijn meerdere factoren en dan denk ik ja... Het zegt meer over die persoon dan over mij. Jullie willen zo graag dat ik mezelf ben... Ik ben niet boos, maar ik had het netjes kunnen uitleggen met mijn stem. Ik heb onbegrip naar bepaalde dingen''.

Na een kort dwaalspoor over andere dingen hebben ze het weer over Dominique. Michael vind het niet fijn, de manier waarop het gegaan is. ''Het was niet netjes. Ik voel mij gefrustreerd, ik vind Do een schattig meisje''. Ook is hij van plan om het toch weer uit te praten met haar. Dit verhaaltje is dus nog niet helemaal afgelopen...
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.