''Daar ga ik me elke dag op trekken. 206 keer en ik spaar het allemaal op'' ~ Utopia Gekte

2/14/2016

''Daar ga ik me elke dag op trekken. 206 keer en ik spaar het allemaal op''

''Ik wacht op je''

Om kwart voor tien zien we alle bewoners bij het bruin café. ''Lieve lieve schatje. Dingen die ik je eerder vandaag al gegeven heb. [...] Elke dag heb je iets om te openen tot de tijd dat ik hier zit'', aldus Gina. Mark krijgt van alles in zijn handen gedrukt, maar mag het nog niet openen. Gina had een miscalculatie gemaakt dus krijgt hij nog meer briefjes. ''Nog een envelop met mooiere briefjes''. Ook heeft ze er een klein cadeautje bij gedaan wat hij nu mag openen en morgen ontvangt hij nog iets van de groep, maar dat mag hij pas in de auto open maken. Het cadeau wat hij nu open mag maken word in ieder geval snel uitgepakt. Het is een foto van Gina en Mark op canvas. ''Daar ga ik me elke dag op trekken. 206 keer en ik spaar het allemaal op. Leuk hé'', laat Mark weten. Ze kussen elkaar. Gina wil Mark ook meteen bedanken voor de afgelopen tien maanden ondanks dat ze niet altijd lief is geweest. Ze is dankbaar voor wat ze samen hebben beleefd. Dat hij al tien maanden heeft moeten wachten en dat er nog eens tien maanden bij gaan komen.

Daarna gaat de muziek aan. Als eerste draait het nummer ''zeg dat je niet hoeft te gaan schat''. Gina en Mark schuifelen. ''Ik wacht op je'', horen we Mark zeggen. Zodra het liedje afgelopen is en de andere muziek begonnen is gaat Mark los. We krijgen weer al zijn vreemde dansmoves te zien. Ook Gabriëlle, Gina, Rowena, Benjamin en Ramona zien we dansen en niet veel later zien we Cees en Rowena ook nog even samen een dansje doen. Om half elf horen we Mark zeggen dat hij wil dat Gina haar vijftien maanden afmaakt en dat ze dan naar huis komt, maar Gina wil langer blijven. Mark heeft ook niks te zeggen want hij is zelf ook langer dan vijftien maanden in Utopia gebleven. "Ik blijf tot december'', laat Gina weten. Ze wil er namelijk langer in blijven dan Mark. ''Ik stem je echt er uit'', reageert Mark. Nu Mark morgen weg gaat hebben de twee nog veel te bespreken. ''Als je je maar gedraagt'', horen we Gina zeggen. ''Ik ga wel los, maar gedraag me wel'', reageert Mark.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.