Cemal was een player en word daar nu op afgestraft ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Cemal was een player en word daar nu op afgestraft

Gabriëlle interviewt Cemal

Om tien voor vijf zien we Gabriëlle en Cemal voor het Cordwood in de zon gaan zitten. Gabriëlle wil Cemal interviewen voor op haar website Gabsolina.nl. Vandaag het eerste deel van het interview en morgen deel twee. Ze vraagt als eerste naar zijn geboortedatum. ''22 april 1994'', laat hij weten. Of hij opgevoed is door zijn ouders. ''Alleen door mijn moeder opgevoed''. Hij komt uit een gezin van drie. Er volgt een streamlock. Na zo'n tien minuten hebben we weer beeld. Cemal vertelt dat hij een dag dromer is. Niet rustig, maar iemand die de hele dag lekker in de weer is. ''Iemand die graag met mensen praat, lief [...] Houd van knuffelen'', aldus Cemal. ''Hecht veel waarde aan genegenheid'', vult Gabriëlle aan. ''Ja'', beaamt Cemal. Cemal past zich snel aan en vertrouwt mensen heel snel. Als hij een klik of een band heeft is het al goed. Hij is wel heel eigenwijs en koppig. Daar wil hij aan werken, hij wil meer nadenken over dingen. ''Dingen waar je spijt van hebt'', vraagt Gabriëlle. ''Dat ik mijn moeder zoveel pijn heb gedaan. Ze is mijn alles. Dat heb ik laatst niet eens gemerkt. Ik wilde zo snel mogelijk uit huis. Kon niet met haar op schieten en nu ik hier zit merk ik dat ik van haar hou en haar wil zien''. Er volgt een streamlock. Een nieuwe streamlock waarbij we niet de koeienstal te zien krijgen, maar de lucht. (Zie foto's onderaan dit bericht).

''Die thuiszorg kwam na vier sessies niet meer. Ik moest het uit gaan voeren. Toen ben ik het uit gaan voeren. De band werd sterker. Nu is het ineens weer heel sterk. In vlagen, hoe we in ons vel zitten'', vertelt Cemal. Nu luistert hij aandachtig naar haar. ''Ze is echt heel lief, heeft fouten gemaakt, maar dat doet ieder mens'', aldus Cemal. ''Ben je bang om te huilen'', vraagt Gabriëlle. ''Nee, ik durf overal gewoon te huilen''. Cemal is gevoelig en huilt vaak bij films. Hij kan zich snel verplaatsen in iemand die pijn heeft. Dat nummer van Rowena daar kreeg hij rillingen van en glazige ogen. Hij vind het een mooi nummer omdat er veel gevoel in zit. ''En je herkent het inderdaad''. Gabriëlle vraagt of zijn moeder hem volgt. Cemal hoopt het wel. ''Staat ze ook achter je keus'', vraagt Gabriëlle verder. ''Nee dat niet. Ze weet niet of dit de beste manier voor me is, maar dat ik gelukkig ben is het belangrijkste''. Gabriëlle vraagt of zijn moeder zijn foto's al eens heeft gezien. Cemal zegt dat hij ze één keer heeft laten zien. Zijn moeder hoopt alleen dat hij geen s*ks op tv zal hebben en dat hij daar niet zal strippen, maar dat laatste heeft hij al gedaan. Gabriëlle vraagt of hij daar s*ks gaat hebben. Cemal hoopt het wel. ''Vijftien maanden zonder is niet te doen''. Dat heeft hij nog nooit volgehouden. Maar Cemal denkt dat het toch niet gaat gebeuren. ''Niemand wil op tv ne*kend gezien worden'', aldus Cemal. ''Je weet nooit wat er binnenkomt'', reageert Gabriëlle.

Cemal was best zenuwachtig om die foto's te laten zien, maar ja het is wel zijn werk geweest. Hij is van een jongetje naar een man gegaan. Hij heeft nu bijna altijd zijn kleren aan. Zijn moeder vond het moeilijk om Cemal los te laten. ''Als je 21 en een half jaar samen woont en je moet in één keer iemand loslaten. Dat is moeilijk'', laat hij weten. Als hij er uit komt gaat hij meteen langs. Voor de feestdagen wil hij zijn familie langs laten komen. Dan heeft hij liefde en warmte nodig. ''Hoe gaat het in de liefde'', vraagt Gabriëlle. ''In de liefde niet zo goed. Tot nu toe alleen slechte relaties gehad. Drie echte relaties van drie maanden. Niet echt een relatie. Er ging veel fout. Het ging altijd fout''. Cemal was naar eigen zeggen echt een playertje en daar word hij nu op afgestraft. ''Ben je nog steeds een player'', vraagt Gabriëlle. ''Nee'', antwoord Cemal. Hij weet hoe gebroken je bent als iemand vreemd gaat dus dat wil hij niemand aandoen. Als hij echt verliefd is zou hij alles geven. Alleen zijn vrienden zou hij niet opgeven, maar voor de rest zou hij alles over hebben. Het is moeilijk een relatie te vinden. Hij is model en word veel op zijn uiterlijk beoordeeld. Vroeger werd hij gepest want toen was hij lelijk en had hij veel acne/puisten. Hij is toen begonnen met mode. Hij is niet het stereotype model of jongen.

Hij krijgt meteen de stempel ''kapsones'' als mensen zijn foto's zien. ''Iedereen verdiend het om elkaar te leren kennen'', vind Cemal. ''Utopia om aan jezelf te werken of ook andere doelen'', vraagt Gabriëlle. ''Aan mezelf werken, maar ook andere doelen. Laten zien, een mens is een mens. Het maakt niet uit wat voor baan je hebt, wat je doet of gedaan hebt. Iedereen verdiend een kans om zichzelf te zijn en wees vooral jezelf. Dat wil ik duidelijk maken'', antwoord Cemal. ''Wat is je type vrouw'', vraagt Gabriëlle. ''Mooie ogen, een vrouw met humor en lief. Een schattig gezicht. En billen. Het hoeft niet per se, maar is mooi meegenomen. Anders kunnen we ze nog trainen. Ze moet lekker spontaan zijn. Net als mij positief ingesteld. Niet teveel make-up, lekker natuurlijk''. Hij vind een vrouw het mooist als ze net wakker word, met haar haren door de war. ''Dat meen je niet! Ben je serieus'', vraagt Gabriëlle. ''Ja zo zie ik haar het liefst. Lekker in een pyjamaatje''. Gabriëlle bedankt Cemal. ''Dankjewel''. Ze vond het heel leuk en vind hem heel sterk. Morgen komt deel twee van het interview, laat ze weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.