Cemal vertelt zowel op mannen als op vrouwen te vallen ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Cemal vertelt zowel op mannen als op vrouwen te vallen

Ramona, Michael en Rowena zijn trots op hem

Om vijf voor twaalf krijgen we opeens Ramona, Michael, Rowena en Cemal in beeld die op bed zitten in hun slaapkamer. We hoorden ze al luid praten op de achtergrond, maar mogen het gesprek nu pas volgen. Cemal heeft blijkbaar net ''opgebiecht'' bis*ksueel te zijn. Hij kan er wel van genieten als hij het met een vrouw doet en met mannen is het gewoon vreemd. Flirten met mannen vind hij gewoon spannend. De dames en Michael maken er een heel ding van dat Cemal dit vertelt. Ze vinden het super bijzonder. Ramona laat weten Cemal echt een ''poeppieeeee'' te vinden. ''Misschien is het dat je er zelf nog niet achter bent. Daar moet je de tijd voor nemen'', laat Rowena weten. ''En op je af laten komen'', vult Michael aan. ''Lucht het op nu je dit gezegd hebt'', vraagt hij verder. ''Ja, zeker'', laat Cemal weten. Hij heeft er met niemand echt over gepraat. Alleen met homo's. Ramona is heel trots op hem. ''Heb je spijt dat je het gezegd hebt'', vraagt Rowena. Nee, Cemal heeft geen spijt. ''Zeker niet''. Michael vind het bijzonder dat Cemal zo zichzelf durft te zijn bij hun. Michael was veertien toen hij tegen zijn ouders zei dat hij bis*ksueel was. ''Het is niet erg hé. Je moet je niet schamen'', laat Michael weten. Hij is trots op Cemal. Rowena ook, ze zegt een beetje een gebroken hart te hebben. ''Hoe voelde het toen je gezoend had met mannen'', vraagt ze. Cemal weet niet of hij er echt opgewonden van werd. Hij weet het eigenlijk niet, maar vond het niet erg om te doen en dat zegt volgens hem eigenlijk al genoeg. Rowena is trots op hem. ''Weet dat ik achter je sta'', laat Ramona weten.

Cemal had al gedacht dat het meer boven water zou komen als hij met Michael zou omgaan. Dat zou hem wel goed doen dacht hij. Rowena voelt zich zo speciaal dat ze dit moment... Ramona ook. Rowena vind het mooi dat ze dit moment met hem mag delen. Ze vind het mooi dat hij zich zo kwetsbaar opstelt. Cemal laat weten zich verbonden te voelen met hun. Ze hebben allemaal een heel warm hart. Rowena vind het echt zo mooi. Ze kan hem wel opvreten. Op dit soort momenten denkt Ramona ''Utopia is the shit''. Volgens Cemal is Utopia ook de shit. ''Door Utopia leer je jezelf kennen''. Cemal merkt ook dat hij vrouwelijke kanten heeft. De dames zien dat niet. Zij vinden hem heel mannelijk, maar Michael ziet het wel. Kleine dingetjes. ''Kom ik straks als Michael er uit. Als Chantal'', grapt Cemal. Michael wist het al toen Cemal binnen kwam. Michael zou volgens de dames allemaal dingen hebben gezegd als ''er is eindelijk iemand die me snapt''. Hij wist het meteen. Hij kent Cemal al langer dan vandaag. ''Qua zien'', voegt hij er nog snel aan toe. Rowena geeft Cemal een kus. Ze vind hem zo lief. ''Waarom zat Simone dan bij jou in bed. Dat kan dan niet hé'', reageert Michael. Cemal zegt dat ze alleen geknuffeld hebben. ''En kussen'', reageert Rowena. ''Nee'', ontkent Cemal. ''Helemaal niks'', zegt hij. Er volgt een streamlock en na de streamlock zijn ze opeens uit beeld. Daarvoor in de plaats krijgen we een slapende Dominique en Bas te zien terwijl er nog steeds een gesprek gevoerd word. Dat horen we namelijk op de achtergrond bij het gesprek wat onder andere Bronno en Rob nog aan het voeren zijn op de andere stream.

Na een paar minuten krijgen we nog een streamlock en na die streamlock is ook het gesprek van Bronno niet meer in beeld. Daar voor in de plaats krijgen we Bjorn te zien die in stilte achter de computer zit en op de andere stream dus een slapende Dominique en Bas in de caravan. We mogen de twee gesprekken dus niet volgen terwijl we op de achtergrond van de Bjorn stream toch nog mensen horen praten. Uiteindelijk krijgen we zelfs nog een soundlock op de Bjorn stream. Eerst hoorden we alleen geruis en onverstaanbare gesprekken op de achtergrond, maar nu dus niks meer. En ook in de caravan is een soundlock. Maar ja daar valt toch niet veel bijzonders te horen aangezien ze slapen. Om vijf over half één krijgen we opeens het gesprek in de slaapkamer weer in beeld, met geluid zelfs. Ook Bronno en Rob zijn er dan bij, maar het onderwerp is dan inmiddels veranderd. Ook dit keer mogen we het gesprek trouwens niet blijven volgen want een paar minuten later krijgen we toch weer een streamlock en daarna weer slapende mensen ergens anders in de loods te zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.