Cemal, Michael en Bas nemen een gezichtsmaskertje in de hot tub ~ Utopia Gekte

2/16/2016

Cemal, Michael en Bas nemen een gezichtsmaskertje in de hot tub

Elkaar beter leren kennen in de hot tub

Om kwart voor zeven zien we Gina, Bjorn en Dominique aan de picknicktafel zitten waar ze een gesprek hebben over nieuwkomer Cemal en zijn modellenfoto's. De eerste foto's vinden ze mooi, maar een hand ergens naar toe vind Gina al niks. Iemand noemt het een beetje ordinair en Dominique laat weten een piemel sowieso niet mooi te vinden. Volgens Bjorn vinden vele dames dat niet mooi. Even later veranderen ze van onderwerp. Gina wil er voor gaan zorgen dat ''die'' persoon ook echt weg gaat. Ze lijkt het over Wim te hebben. Wel vind ze het moeilijk want het is ook haar maatje. Ze weet dat Bjorn in april gaat en Gabriëlle blijft misschien langer. ''Die kijkt het nog aan''. Om half acht zien we Bas en Dominique weer darten en een half uur later zien we Ivan in de kappersstoel zitten. Gina geeft hem weer een nieuw kapsel. Om tien over half negen zien we Michael, Cemal en Bas de hot tub in gaan. Cemal gaat in een speedo en Michael is onder de indruk van het merk van de speedo. Blijkbaar kan je die alleen maar op een bepaalde plek halen.

De heren hebben het vervolgens erg gezellig in de hot tub, zo gezellig dat ze vrij slecht te verstaan zijn. Wel horen we ze continu lachen. Michael vraagt om negen uur wat het raarste is wat Cemal heeft meegemaakt. Cemal noemt het een en ander op wat we niet goed genoeg kunnen verstaan en zegt vervolgens dat hij heel veel gekke dingen meegemaakt heeft. Op de andere stream zien we dat Wim en Bjorn de gym weer ingedoken zijn om te sporten. Om tien voor half tien horen we Cemal iets serieus vertellen. Als iemand geen tijd voor hem maakt waarom zou hij dan wel tijd maken voor diegene. Wel zou hij ''hem'' weleens vanaf een afstandje willen zien. Willen zien wie zijn vader is, maar verder niet. Voor zover we begrijpen had hij eerst niet zo'n hele goede band met zijn moeder, maar gaat het de laatste tijd steeds beter en hadden ze de laatste tijd heel veel contact. Even later zien we Bas en Cemal een sigaret roken in de hot tub. ''Je mag hier niet roken, maar we doen het juist zodat er iemand naar buiten komt'', aldus Bas. Ze willen namelijk dat iemand cola voor ze regelt.

Michael neemt ondertussen een gezichtsmaskertje en al snel volgt er een streamlock. Na de streamlock zijn de sigaretten weg en zien we Bas en Cemal ook met een gezichtsmasker op hun gezicht. Cees komt niet veel later naar buiten om een sigaret te doen. Ze vragen of Cees Dominique wil sturen zodat ze foto's kan maken en ook willen ze cola en hout voor het kacheltje. Cees zal het zo doorgeven zegt hij. De heren kletsen ondertussen gewoon verder. Cemal zou best een brazilian wax willen en Michael wil het ook wel. Bas heeft dat al eens gehad in Utopia en weet dat het best pijnlijk is. ''Dat doet geen pijn'', vind Michael. Even later zien we Dominique foto's maken van de heren met hun gezichtsmasker op. Er volgt een streamlock. Even later vertelt Cemal over het strippen. Dat hij bij Candy Men heeft gezeten. Het mooiste vind hij dat als je op komt ze je naam roepen. Hij kan alleen strip dansen. Ook hebben ze het nog even over de plannen voor Ramona's verjaardag. Cemal gaat Ramona naar eigen zeggen dan de lapdance van haar leven geven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.