Cemal kan best met een man zoenen, maar er niet verliefd op worden ~ Utopia Gekte

2/16/2016

Cemal kan best met een man zoenen, maar er niet verliefd op worden

Michael en Bas bezig met een verrassing

Om tien voor half vijf zien we Rowena en Gabriëlle in de horeca keuken zitten. Rowena oppert het idee dat Cees Gabriëlle weg kan geven tijdens de bruiloft. Bas en Michael gaan de vrijgezellen avond regelen en Gabriëlle wil de huwelijksnacht in de suite. Om tien voor vijf laat Rowena weten dat ze met Cemal afgesproken heeft dat hij gaat strippen op Ramona's verjaardag. Hij verkleed zich dan als boef en gaat dan strippen. ''Wat vind je van de nieuwe'', vraagt Michael om vijf voor half zes aan Dominique. Dominique laat weten dat het haar wel een toffe gast lijkt, maar ze heeft nog niet echt de kans gehad om met hem te kletsen. Ze slaapt naast hem dus zal ze vanzelf wel met hem gaan kletsen. Om tien over half zeven zien we Rowena en Cemal in het Cordwood huis waar ze de vloer aan het schilderen zijn.

''Wat voor vragen gaan we hem stellen'', vraagt Bas om kwart voor zes aan Michael. Ze staan dan samen in de doucheruimte een pan met heet water te vullen en bespreken wat ze uit gaan halen met de nieuwkomer. Michael wil weten wat Cemal op het moment denkt over alle bewoners en wat voor prank hij met ze uit kan halen. ''Dat is zijn ontgroening''. Bas en Michael vullen de jacuzzi en praten ondertussen verder. Bas wil als prank samen met Cemal vannacht alle hindernissen uit elkaar halen.

Om tien voor zes zien we dat Bjorn inmiddels mee helpt om de vloer in het Cordwood huis te verven. En terwijl ze daar mee bezig zijn hebben ze een gesprek. Cemal kan niet zo lang zonder .... ''Hoe ga je dat doen dan'', vraagt Rowena. ''Er komt toch publiek langs'', is zijn reactie. Hij vind het het lekkerste ter wereld. Bjorn zou het nooit met een bezoekster doen. ''Benjamin wel en als hij dat wil 'prima dan moet je dat doen', maar ik zou dat nooit doen'', aldus Bjorn. ''Daar ben je jong voor toch'', reageert Cemal. Binnen in de loods zien we Dominique wat kleding passen vanaf de tafel. Alle kleding is van de vide af gehaald en er is vast nog wel wat leuks te vinden.

Om zes uur komt Michael even langs bij het cordwood. Hij vertelt dat Cemal straks een date heeft met de leukste jongens van Utopia. Met Bas en Michael. Ze zijn iets aan het voorbereiden. ''Mijn ontgroening'', vraagt Cemal. ''Ja, ook'', reageert Michael. ''Of mijn ontmaagding'', grapt Cemal. Bjorn vraagt even later of Cemal helemaal hetero is. ''Ja, nou ja ik kan wel met een man zoenen, maar dat doe ik dan meer om vrouwen opgewonden te maken'', aldus Cemal. Maar hij kan niet verliefd worden op een man. Cemal vertelt dat hij veel ''dickpics'' toegestuurd krijgt. Van vrouwen daarentegen krijgt hij niet zoveel aandacht. Die zijn minder direct en stappen niet zo snel op hem af. Bjorn zegt ook aandacht van mannen te krijgen, maar ook gewoon van vrouwen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.