Cemal geeft Ramona een lapdance ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Cemal geeft Ramona een lapdance

Vriendin Ramona irriteert zich aan Dominique

Om tien voor half twee is de familie van Ramona dus even uit beeld. Bas zagen we bij de vijver in de weer met zijn eenden. De zieke eend was lekker aan het zwemmen en na afloop haalde Bas de eend de vijver weer uit. Bjorn zien we op de bank zitten met Victoria. Hij vertelt dat die dame met dat lange grijze vest er de vorige keer ook was en dat hij dat een mooie vrouw vind om te zien. ''Natuurlijke schoonheid, ik vind dat mooi''. Rob en Cemal zien we in het kantoor waar Rob reclame teksten voor de markt op Cemal's ontblote bovenlichaam schrijft voor als hij straks Ramona een lapdance gaat geven en gaat strippen. De familie van Ramona horen we om half twee aan Ramona vragen of ze ruzie heeft gehad met Rowena, maar dan volgt er meteen weer een streamwissel. Even later krijgen we ze weer heel kort in beeld. ''Hebben de andere bewoners geen tijd voor jou. Ga er wel alleen...'' De rest kunnen we niet mee krijgen omdat er een streamlock ingezet word.

Om tien over half twee zien we Rowena het liedje ''gebed zonder end'' zingen voor Ramona. Ramona bedankt Rowena na afloop en knuffelt haar. Ramona wil vervolgens met haar familie apart gaan praten, maar van Rowena moet ze nog even blijven zitten. Ze krijgt zo een verrassing. ''Ik heb wat zusjes doen voor elkaar. Ik heb een...''. Rowena maakt haar zin niet af. ''Wat gaat er gebeuren jongens. Ik ben echt nerveus'', reageert Ramona. ''Shamona, jij wilde een verrassing, nou die kan je krijgen meid'', aldus Rowena. Rowena krijgt vervolgens de box niet aan, maar zodra het haar gelukt is komt Cemal tevoorschijn in een boeven outfit. Ramona gilt. ''Dit kan echt niet. [...] Het was een grapje''. Cemal stript voor haar en doet een lapdance. Ramona lijkt er van te genieten en ook haar moeder en vriendinnen kijken toe met een grote lach op hun gezicht. Ook zien we iemand foto's maken op de achtergrond. ''Hou je broek maar aan'', laat Ramona weten. Na afloop bedankt ze Cemal. ''Jullie wisten dit hé'', vraagt Ramona. ''Ja'', bevestigd haar moeder. ''Gefeliciteerd meid'', Cemal knuffelt haar. ''Nu komt Bjorn'', grapt hij.

Om half drie zien we Ramona met een vriendin van haar praten. Die vriendin wil met Dominique gaan praten want volgens haar doet Dominique het expres, met de naveltruitjes en zo. ''En ik irriteer me echt'', aldus die vriendin. ''Ik heb een paar keer met haar gesproken. Als iemand onzeker over haar lichaam is. Ik voel dat. Ik kan niet voor iemand bepalen dat ze dat niet voelt. Ik kan niet zeggen nee, maar zei wel dat het me tegen spreekt als ze dan in een naveltruitje loopt. Ik zou dat nooit doen. Ik heb al moeite met me...''', aldus Ramona. Er volgt een streamlock. We mogen het blijkbaar niet horen. Om tien over half drie hebben we weer beeld. Ramona en die vriendin zijn dan niet meer in beeld. In plaats daarvan zien we Dominique die een kastje schildert en Ivan die buiten aan het werk is.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.