Cemal voltooid zijn ontgroening ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Cemal voltooid zijn ontgroening

''Kijk uit voor je vingers alsjeblieft''

Om tien voor twaalf zien we Rowena een stoel versieren voor Ramona's verjaardag. Cemal mag zo de expeditie gaan doen. ''Dit is je ontgroening. We gaan expeditie Utopia met je doen. 14,35 was het record. We gaan eerst een vuurtje maken. Dan moet je een touw doorbranden en komt de zaag vrij. Dan ga je hierheen met de zaag. Zaag je deze door en loop je hier naar toe. Dan kies je welke band je de blokken in gooit. Met de band moet je naar de vijver. Dan lopen we over de vijver. Dan kom je hier naar toe en dan moet je meelwormen eten'', vertelt Michael. ''Allemaal'', vraagt Cemal. ''Allemaal. Dat hebben wij ook moeten doen. Ze zijn dood hoor'', aldus Bas en Michael. ''Dan loop je hierheen, pak je je band en dan kom je hier bij het grote blok hout. Dat tillen wij voor je op en moet je boven je hoofd gestrekt vast houden'', aldus Michael. ''Maar ik heb net getraind'', laat Cemal weten. Ook moet hij een ei boven zijn mond kapot maken en rauw op eten. Daarna stoppen ze de tijd. Het is dus anders dan toen Mark en de anderen het deden. Die kregen ook nog een quiz en hoefden geen rauw ei te eten. Bas legt vervolgens uit hoe Cemal vuur moet maken en om twaalf uur precies mag Cemal van start gaan. Michael, Benjamin en Bas kijken toe.

''Moet je nog een kusje voor je begint'', vraagt Ramona. Maar Cemal is al begonnen. Na twee minuten heeft hij vuur. Michael maakt continu foute opmerkingen. ''Hou maar lekker vast schatje''. Het vuurtje rookt enorm. Pas om vijf over twaalf mag hij het houtblok door gaan zagen. ''Kijk uit voor je vingers alsjeblieft'', roept Ramona een paar keer. ''Hij heeft wel spierballen'', lacht Michael. ''Zie die focus, zie die focus'', aldus Benjamin. "'Lekker bezig Cemal'', moedigt Bas hem aan. Dominique kijkt ook en er komen steeds meer bewoners kijken. Om negen over twaalf is Cemal klaar met blokken gooien. Daarna moet hij de band rollen en ook daar is hij vrij snel mee klaar. Hij moet over de vijver heen lopen en daarna de wormen eten. Dat gaat niet zo lekker, het lijkt alsof hij elk moment kan gaan kotsen. ''Wat een groot glas'', merkt Ramona op. ''Je moet kauwen'', adviseert Dominique. ''Niet kauwen, maar slikken'', aldus Ramona. ''Utopia markt 27 februari'', gilt Dominique nog even snel. Sommigen vinden de hoeveelheid meelwormen te groot. Om twaalf over twaalf is hij ermee klaar en kan hij terug naar de band. ''Netjes, keurige jongen'', aldus Michael. ''Hij is wel een sportman dat zie je'', laat Benjamin weten. Cemal moet nog twee minuten een balk boven zijn hoofd houden. Hij slooft zich uit en gaat er nog even bij lunchen. Daarna doet hij ook nog wat squats met de balk boven zijn hoofd. ''Dit is niet normaal'', gilt Dominique.

Cemal moet alleen nog een rauw ei eten en daarna is hij klaar. Precies om kwart over twaalf, maar volgens Bas heeft hij er dertien minuten en tien seconden over gedaan. ''Goed gedaan'', vind Bas. Er word gejuicht. ''Lekker bezig Cemal'', aldus Dominique. ''Hij ging als een malle'', reageert Ivan. Cemal zegt dat hij dit gewend is en hij wil het nog een keertje over doen. ''Zo maar die wormen de eerste keer. Ik kauwde niet dus het ging tegen mijn huig aanzitten'', aldus Cemal. ''Je hebt het echt goed gedaan'', vind Michael. ''Ik ga je ook zo trainen'', laat Cemal weten. Michael vind dit leuke dingen. ''Dit is vet'', is Cemal het met hem eens. De boomstam vond hij licht. Hij had hem zwaarder verwacht. Ook was hij bang dat het vuur niet ging lukken. Hij dacht ''nee''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.