Cees zijn ongezouten mening over de nieuwkomers ~ Utopia Gekte

2/26/2016

Cees zijn ongezouten mening over de nieuwkomers

Cees vind Simone maar een apart type

''Je komt nooit buiten, we gaan even schommelen'', horen we Rob om tien over half drie tegen Cees zeggen. ''Ik kom veel te weinig buiten, dat is helemaal waar'', reageert Cees. Samen lopen ze naar het Cordwood om voor het huisje op de twee schommelstoelen plaats te nemen. Rob wil weten wat Cees als oudste overste van de nieuwkomers vind. Cees moet vervolgens lachen en stikt zo'n beetje in zijn koffie. ''Dat gebeurd me nogal eens dat ik me verslik'', laat hij weten als het hoesten weer voorbij is. ''Nou weet ik ook wat je daar van vind'', grapt Rob. ''Wat vind ik van de nieuwe? Ik ben er vrij snel uit. Even met Simone te beginnen, apart! Niet veel te melden, nee ik vind het niks even plat gezegd. Lieve meid hoor, zal allemaal, maar ik zie er nul toegevoegde waarde in. Jonkies hebben we zat dus nee. En onze Bronno uh.. Ja daar ben ik heel positief over. Goeie vent, goed hart denk ik. Recht voor zijn raap, zegt wat hij vind. Denkt wat hij denkt, doet wat hij doet. Hij praat alleen heel veel en hard, maar oké prima. Nee ik vind het een goeie kerel. Ondanks dat hij een handicap heeft. Hij heeft er geen last van, mensen om hem heen hebben er meer last van'', aldus Cees. ''Hij heeft ook lekker zelfspot. Na een tijdje zie je die handicap niet meer en het is niet dat je er niks over mag zeggen'', vult Rob aan. ''Dat doet hij goed, zal hij ongetwijfeld jaren over gedaan hebben'', reageert Cees. Cees vind dat hij er heel knap mee om gaat.

Ze vinden Bronno een goede toegevoegde waarde. Cees denkt dat Bronno ook lekker in discussies mee kan doen en een eigen mening heeft. ''Dan liggen we op één lijn'', aldus Rob. Ook als ze naar de balans van de groep kijken. Rob wil iemand die de kar trekt en niet iemand die achterop gaat zitten. ''De eerste nacht al bij een man in bed'', laat Rob weten. Dat vind Cees ook stom. Dat heeft hij ook tegen Cemal gezegd. Rob vind het ook niet handig. Zelfs als er niks gebeurd is. Cees houd er sowieso niet zo van. Toen had hij meteen al zoiets van ''nee''. Rob dacht eerst dat het een nek aan nek race zou worden, maar denkt dat ze een beetje door de mand valt. Zendertje kwijt enzovoort. Ze hebben al genoeg jong grut. ''Twintigers zijn zelfs in de overhand'', laat Cees weten. Bronno kan goed tegen de wijn, hij heeft zichzelf daar goed in getraind laat Cees weten. Wat dat betreft was Cees er heel snel uit. Na het laatste gesprek met Simone was Rob er ook uit. Cees heeft nog niet echt met Simone gesproken. Ze kwam steeds op de verkeerde momenten zegt hij. Cees vind Simone ook maar een apart type. Ook nog een beetje kinderlijk.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.