Cees wil met Rowena praten ''ik voel me hier ook niet zo lekker bij'' ~ Utopia Gekte

2/18/2016

Cees wil met Rowena praten ''ik voel me hier ook niet zo lekker bij''

In Magic Mike drie of vier spelen

Na het lange gesprek tussen Dominique en Rowena en het lange gesprek tussen Dominique en Michael is het de rest van de avond rustig geweest in Utopia. Om half zes kunnen de bewoners eten. Een half uur later zien we Cemal darten. Cees horen we mopperen over ''een klerezooi''. En om kwart voor zeven zien we Ivan en Rob darten. ''Over twee dagen komt mijn familie. Mijn moedertje weer na twee maanden. Mijn beste vriendinnetjes en mijn nicht'', vertelt Ramona blij om tien voor acht. Daarom gaat ze vanavond vroeg slapen. Direct daarna zien we haar naar de stal lopen waar ze pony Sascha een kusje geeft. De koe lijkt een beetje jaloers en komt ook meteen aanlopen. Of Ramona ook meteen de stal is gaan uitmesten moeten we raden omdat ze uit beeld verdwijnt, maar er is een grote kans dat ze dat meteen is gaan doen.

Om half negen zien we Bas en Cemal in de studio. Daar laat Cemal zien hoe een strippers act/ lap dance gaat. Daarna gaan ze weer naar binnen waar Bas, Cemal en Dominique aan de picknicktafel gaan zitten kaarten. Gabriëlle en Ivan zien we boven op de vide op bed liggen. Gabriëlle doet Ivan's nagels en Gina is weer eventjes lekker druk en besluit dus weer bovenop iemand te springen. Dit keer is Ivan de gelukkige. Even later horen we hem zeggen dat hij zich schuldig voelt, maar dat hij geen zin heeft om daar nog langer te zitten en tegen smoelen aan te kijken. Waar het precies over gaat weten we niet. Om tien uur zien we Cemal in de slaapkamer bij onder andere Rowena en Michael. Daar krijgt hij een vragenvuurtje. Zo vragen ze hem wie zijn favoriet was voor hij er in ging. Hij zegt geen favoriet te hebben. Ook vraagt Rowena hoe hij er op is gekomen om te gaan strippen. Cemal legt uit dat hij Magic Mike zag en toen dacht dat wil ik ook. Zijn droom is om in Magic Mike drie of vier te spelen.

Daarna blijft het lang rustig. Om kwart voor twaalf zien we Cees naar Rowena toe lopen. ''Wij moeten ook even praten want ik voel me hier ook niet zo lekker bij'', aldus Cees. ''Morgen'', spreekt Rowena af. Vervolgens horen we gegil in de andere kamer waar Ivan en Benjamin uit hun dak gaan tegen elkaar en bijzondere uitspraken doen. Hier is meer over te lezen in ons volgende bericht op Utopia Gekte.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.