Cees weet dat ze een spel met hem spelen ~ Utopia Gekte

2/03/2016

Cees weet dat ze een spel met hem spelen

''Er wordt nu een spel gespeeld''

Tegen het einde van de middag is er weer het een en ander gebeurd. Ditmaal heeft het met Cees zijn nieuwe rol als boekhouder te maken. En vooral de 'grapjes' die anderen daarom met hem uithalen. Met name Mark en Bjorn waren goed op dreef. Zo hebben beide heren op miraculeuze wijze 50 of 100 euro gevonden ergens. Een tijdje later lopen ze samen naar de poort om pakketjes op te halen. Daar grapt Bjorn dat hij van alles kan bestellen vlak voordat hij Utopia verlaat. ''Dit kan ook op rekening allemaal. Stel dat ik dat nou doe vlak voordat ik weg ga'', laat Bjorn weten. Wat Mark betreft kan het allemaal. Hem horen we de hele tijd al over leuke televisie en 'showtime' praten. De pakketjes zijn trouwens voor verschillende bewoners. Zo zit er snoep tussen voor Wim, alleen is Bjorn degene die het direct opent en opeet. En ook hebben ze 'horloges' met hartslagmeter binnen gekregen. Ze schijnen 169 euro per stuk te kosten als we Mark mogen geloven. En ze hebben er in totaal 4.

Cees is goed op de hoogte van het spelletje dat sommigen met hem willen spelen. ''Er wordt nu een spel gespeeld en alle pionnen worden ingezet'', vertelt hij aan Bas. Bas heeft echter weinig tijd en zin in de problemen van Cees. Hij wil liever met Mark rond de tafel zitten om over zijn financiële plannen te brainstormen. Verder gebeurd er weinig. Om kwart over zes zien we de bewoners aan tafel gaan om te eten. Tijdens het eten laat Bjorn weten dat ze morgen om elf uur centraal gaan en dat 20 februari de opening van het bruin café is in combinatie met karaoke. Dat is heel leuk denkt hij en dan overdag is er een DJ cursus. ''Leuke dagen'', denkt Bjorn. Om tien voor zeven zien we Dominique de loods vegen, Ramona dingen afdrogen in de horeca keuken en Gabriëlle en Rowena zien we knuffelen op de achtergrond. Tien minuten later zien we Bjorn en Wim darten en Ivan de afwas doen in de horeca keuken. Als we even later Dominique en Ramona op het rokersbankje zien zitten zegt Dominique ergens sorry voor. Ze wil duidelijk maken dat haar intentie niet zo was. Inmiddels is het tien voor half negen en kan de theater workshop die gepland staat elk moment van start gaan.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.