Cees VS Rowena, agressief VS kinderachtig ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Cees VS Rowena, agressief VS kinderachtig

''Je bent niet kwaad, je bent super agressief''

Om tien voor half drie is er opeens weer gedoe in de loods. Cees sprak Rowena blijkbaar aan op haar lunchspul wat ze niet opgeruimd had. Heb je het nog nodig vroeg hij. Opeens is er gegil heen en weer. Rowena zegt dat ze het opruimt wanneer zij dat wil want ze is met andere dingen bezig, maar Cees dwingt haar om het nu op te ruimen. Als Rowena weg loopt komt Cees achter haar aan ook al laat Rowena weten dat hij haar met rust moet laten. Als ze bij het koffiezetapparaat staat komt hij weer achter haar aan om door te mopperen. ''Ik loop weer weg want ik word weer kwaad. [...] Laat me met rust'', roept Rowena. ''Het is je eigen oproep geweest. Agressief typetje'', aldus Cees. Ook al heeft Rowena al meerdere keren gezegd dat Cees haar met rust moet laten, doet Cees geen moeite om daar naar te luisteren. Daarentegen gaat hij juist door met praten, ruzie uitlokken en opmerkingen maken om haar nog verder te irriteren. ''Als ik je daar op wijs word je kwaad'', aldus Cees.

''Ik word kwaad omdat je drie keer aan mij hetzelfde vraagt. Je bent kinderachtig, heel kinderachtig en dat weet je zelf ook. Je gaat door en daarom word ik kwaad'', aldus Rowena. ''Je bent niet kwaad, je bent super agressief. Een super agressief typetje'', aldus Cees. ''Ga weg man'', schreeuwt Rowena. ''Moet je horen'', reageert Cees lachend. ''En nu lachen. Natuurlijk lachen, want je hebt me weer zover hé. Natuurlijk dat moet je doen'', aldus Rowena. En ondanks dat Rowena al helemaal opgefokt is gaat Cees nog steeds door met het herhalen dat ze een agressief type is. ''Kinderachtig typetje'', reageert Rowena terug. Cees lacht. ''Het enigste wat ik zeg is heb je je lunchspullen nog nodig en dat word ze kwaad. Ze heeft zelf de oproep nog gedaan. Ze vraagt om spullen op te ruimen, maar zelf doet ze het nooit. Sjonge jonge agressief typje, hoor eens'', aldus Cees. Hij moppert door in de keuken tegen Benjamin die er niet echt op in gaat. ''Het is echt niet te geloven'', aldus Cees.

''Ik zal eens laten zien wat agressief is. Is niks dit'', aldus Rowena. ''Hoehoehoe'', lacht Cees. ''Moet je horen''. Op de andere stream zien we Rowena in de slaapkamer dingen op de grond smijten. ''Hoor eens, hoehoehoe'', lacht Cees verder. ''Ik weet dat het niet een goede timing is, maar het heeft geen zin'', aldus Gabriëlle die naar Rowena toe is gekomen. ''Sjonge jonge jonge wat een kind'', mompelt Cees verder in de horeca keuken. Er volgt een streamlock. ''Dit is niet een moment om vervelend te gaan doen. Gewoon even mensen laten'', aldus Gabriëlle als we weer beeld hebben. ''Niet te geloven'', mompelt Cees verder. ''Hoeft zich niet met mijn agenda te bemoeien'', aldus Cees tegen Benjamin. Iemand zou iets gezegd hebben over de financiën. Vervolgens begint hij weer over Rowena. ''Ze doet zelf een oproep wil je op je spullen letten, opruimen. Ze doet het zelf niet. En dan vraag je dat nog netjes ook'', aldus Cees. ''Soms moet je dingen ook laten rusten'', reageert Benjamin. ''Dan hoeft iemand toch niet zo tekeer te gaan. Flauwekul'', aldus Cees.

Vervolgens loopt Cees naar het kantoor toe om een computer op te eisen. ''Finance, finance, finance. Ik krijg weer op mijn flikker van iedereen''. Vervolgens begint hij tegen Bjorn ook maar weer over Rowena te klagen. Bjorn zegt dat hij zich er niet mee wil bemoeien. ''Moet je ook niet doen'', reageert Cees.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.