Cees raakt er niet over uitgepraat ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Cees raakt er niet over uitgepraat

Cees vertelt wat Rowena allemaal gezegd zou hebben

Om zeven uur zien we Cees bij Michael naast bed staan. Cees vertelt Michael het verhaal van wat er tussen hem en Rowena gebeurd is. Cees kennende is hij er nog lang niet over uitgepraat en zullen nog wel meer bewoners het te horen krijgen. ''Nou tekeer gaan jongen 'en ik ben er helemaal klaar mee en je hebt het weer voor elkaar'. [...] Ze gaat steeds harder. [...] Ze had ook kunnen zeggen 'Ik ruim het zo meteen op. Cees komt goed''. Michael snapt niet dat het op zo'n manier moet. Er volgt een streamlock. ''Gewoon simpel ik ben het vergeten'', aldus Cees. Michael zegt dat hij het niet mee heeft gekregen. "Tekeer ging ze jongen''. Michael vind dat zonde. ''En ik snap niet waarom. Het is al de zoveelste keer''. Michael snapt nu waarom ze in de kamer vandaag ook op ging ruimen. ''Dat ding moest ook weg. Het moet allemaal zoals zij het wil. Het is goed'', aldus Cees.

Om vijf over zeven zien we twee bezoekers door de loods lopen. Waar ze voor komen is onduidelijk. Om tien voor negen zien we Cees iets afdrogen in de horeca keuken om daarna met dezelfde doek het aanrecht af te doen en vervolgens met nog steeds diezelfde doek nog meer spullen af te drogen. Wim komt al snel het werk overnemen. Wim gaat de afwas afdrogen want Cees deed alleen de paar spullen die hij nodig had om te kunnen gaan koken. Even later begint Cees ook tegen Wim weer over Rowena. ''Nou joh ze ging me tekeer en ik vroeg het nog netjes ook. Uit haar dak jongen en agressief oehoe'', lacht Cees. Wim besluit de keuken te verlaten. De afwas is afgedroogd dus hij heeft geen reden om daar te blijven. Verder is het rustig in Utopia. Om tien over half tien zien we Wim, Rob en Bjorn darten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.