Cees noemt Cemal nu al ''Cees Junior'' ~ Utopia Gekte

2/18/2016

Cees noemt Cemal nu al ''Cees Junior''

''Hij zet zichzelf voor lul''

Om vijf over vijf zien we de bewoners nog even op de foto gaan met de dame die langs kwam voor een verwenmiddag. Ook gaat ze nog even individueel op de foto met wat Utopianen. Ook met nieuwkomer Cemal waarvan ze liet weten het een knappe man te vinden. Even later zien we Michael en Benjamin in de slaapkamer zitten. Michael voelt zich nog steeds het buitenbeentje laat hij aan Benjamin weten. Het is niet dat mensen hem niet accepteren, maar in denkwijze gaat hij heel moeilijk mee omdat hij zo anders denkt. Dat vind hij echt heel moeilijk. ''Dan zegt Dominique 'hoezo voel jij je het buitenbeentje. Ik voel me het buitenbeentje''. Michael vind het op zich ook weer niet slecht.

Benjamin ziet dat Michaels energie level laag zit. Michael beaamt dat. Hij kan dadelijk niet meer, dan ligt hij op de grond. Hij slaapt al twee/drie weken slecht. Michael vind ook dat Ivan verschillende dingen zegt. ''Hij zet zichzelf voor lul''. Cees komt even tussen het gesprek door. Cees noemt Cemal nu al Cees junior. Dan hebben ze straks een oude en een jonge zeur. (Cees zijn eigen woorden). Hij ziet hem al van alles doen en met kopjes lopen en zo. Zodra Cees weer weg is praten Benjamin en Michael weer verder. Michael moet zijn energie weer terug krijgen in dingen die hij leuk vind. Met die vrouw praten die er net was daar krijgt hij energie van. ''Input die je geeft krijg je terug, dat is lekker''. Michael had alleen al tranen in zijn ogen toen hij zag dat ze zo blij werd van de cadeautjes.

Voor de rest is het lekker rustig in de loods. Cemal en Rowena zien we om kwart voor zes druk bezig in de horeca keuken met koken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.