Cees moppert over zijn medebewoners ~ Utopia Gekte

2/13/2016

Cees moppert over zijn medebewoners

Theaterworkshop van Ramona

De middag is inmiddels al weer afgelopen, dus hoog tijd om daar eens op terug te blikken. Veel bijzonders is er deze middag niet gebeurd. Om kwart over twee was er weer een theater workshop van Ramona. Onder andere Dominique, Bjorn, Michael, Gabriëlle, Bas en Rowena doen mee. Ook deze keer moeten ze verschillende oefeningen doen zoals onder andere zichzelf uitbeelden met door middel van een beweging, maar zonder dat ze er iets bij mogen zeggen. Gina heeft dus weer een knip klantje in de kapsalon en terwijl de dame geknipt word zien we Cees om half drie even met de moeder van de klant praten. Cees moppert onder andere weer over zijn medebewoners en als de dame weer terug in de kapsalon is laat ze weten dat ze die ouwe man heeft geholpen met het opvouwen van de was. Cees moppert ondertussen lekker door. Is het niet tegen één van de bezoekers dan is het wel bij Mark. Hij moppert niet alleen over Bjorn, maar ook Michael en Rowena komen ter sprake.

Om vier uur gaan Mark en Wim weer naar de gym om te sporten. Volgens Mark is Cees bang om een fout te maken, maar komt in Utopia altijd alles goed. Om kwart over vier zien we Dominique foto's maken van Rowena en Victoria ligt nog altijd ziek in bed. Om half vijf zien we Gabriëlle in de keuken staan om te koken en ook Bas is daar druk bezig. Ramona blijft even in de horeca keuken hangen en laat weten een neus piercing te willen. Ondanks dat er niet veel gebeurd waar we uitgebreid over kunnen schrijven, zijn vele bewoners dus wel druk bezig. Om kwart voor vijf zien we dat Dominique de bar bruin aan het schilderen is en een paar minuten later kunnen de bewoners aan tafel. Erg vroeg dit keer, maar er komen straks ook nog eet gasten. Ook aan Victoria word gedacht. Dominique heeft voor haar een bord eten boven gebracht zodat Victoria wel gewoon in bed kan blijven. Na het eten zien we Cees om tien voor half zes de afwas doen in de horeca keuken en Michael zien we zo'n twintig minuten later de toiletten schoonmaken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.