Cees moppert al vroeg tegen Cemal over het taken rooster ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Cees moppert al vroeg tegen Cemal over het taken rooster

Sinterklaas liedjes zingen in de stal

Om tien over acht zien we dat de eerste bewoner haar bed uit komt. Rowena staat bij de spiegel om zichzelf op te frissen. Terwijl de anderen nog slapen zien we haar haar tanden poetsen. Daarna zet ze een bakje koffie. ''Batterij en je koffie is al daar'', horen we haar een paar minuten later tegen Ivan zeggen die ook zijn bed uit is gekomen. Om vijf voor half negen zien we dat Cees ook zijn bed uit is. Hij staat rechtop in de kamer en doet allemaal oefeningen. Vervolgens spuit hij wat spul in zijn haar om het in model te brengen. Om half negen zien we Ivan en Rowena naar de koeien gaan. Ivan neemt de accu tol mee dan kan hij namelijk gelijk het hek weer vast zetten. Die had hij gister los gemaakt. Rowena begroet de koe en aait haar. ''Hé baby heb je honger''. Vervolgens schakelt de regie al snel over naar Cemal die nog in bed ligt te slapen. Cees zien we in zijn kamer wat pilletjes pakken om die in te nemen en om drie over half negen zien we Cemal zijn ogen ook weer open gaan. Hij kijkt om zich heen en staart voor zich uit terwijl hij nog even in bed blijft liggen. Zo'n drie minuten later komt hij zijn daadwerkelijk zijn bed uit en Gabriëlle zien we dan ook al naast haar bed staan.

Cees duikt meteen de horeca keuken in om een ontbijt te maken en dan krijgen we toch Ivan en Rowena weer op de stream te zien bij de koeien. Om tien over half negen besluit Cees koffie te gaan zetten. Ivan is goed opgestaan en horen we Sinterklaas liedjes zingen in de stal. ''Dag Sinterklaasje, daahaag daahaag. [...] Dag zwarte piet''. Zodra Cemal beneden is loopt hij ook naar het koffiezetapparaat. ''Goed geslapen'', vraagt hij aan Cees. ''Redelijk. Voor mijn doen goed. Ik ben er een keertje uit geweest om half vier, maar ik ga er meestal wel een keer uit. Vrijwel standaard'', reageert Cees. Cemal laat vervolgens weten dat zijn bed kraakt. Cemal vraagt daarna naar de taken en hoe dat gaat. Een vraag die je Cees beter niet kan stellen want dat is een start sign voor hem om weer te beginnen met mopperen. ''Al dagen heeft niemand iets gedaan. Iedereen heeft schijt aan zijn taak'', aldus Cees. Dominique die ook wakker is en langs komt lopen zegt dat ze het wel gewoon gedaan heeft. ''De afgelopen dagen heeft niemand het gedaan ook jij niet'', reageert Cees. Dominique legt uit dat ze gewend is om de douches te doen, gister moest ze opeens de was doen daarom was het nog niet gebeurd. Maar uiteindelijk heeft ze het gewoon gedaan toen Cees het vroeg.

Volgens Cees is er niks veranderd op het rooster. Hij neemt Cemal mee naar het rooster en klaagt dat niemand zijn taak gedaan heeft. Alleen Wim zou de keuken hebben gedaan. Cees moppert verder dat het al een week niet gedaan is en dat je het ook ziet. ''Moet je eens kijken hier. Heb je de keuken al gezien. Al dagen zeg ik gooi er eens een dweil doorheen. Dit kan gewoon niet. Kijk hoe goor dit is. Het is een keuken''. Cemal reageert dat hij vandaag de binnenkant van de loods gaat doen. Dat vind hij niet zo erg op zich.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.