Cees is ongeduldig ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Cees is ongeduldig

Ei maken boven het kampvuur

Sommige bewoners gaan buiten dus eitjes bakken boven het kampvuur, maar daar hebben ze natuurlijk ook pannen voor nodig. Gina vraagt of ze voorzichtig zijn met de pannen. Door dat de pannen aangebrand waren door het vuur konden ze met de lockdown veel pannen weggooien en ze hebben al niet zoveel pannen. Om vijf voor één zien we Rowena en Gabriëlle darten. Ramona zit er naast aan een tafel en lijkt iets (post?) te schrijven. Mark helpt inmiddels ook mee bij het kampvuur en Gina laat weten dat ze vanavond allemaal bij het kampvuur gaan zitten en dan gaan zitten zingen. Om tien over één zien we Rob en Bas op de schommelbank bij de vijver zitten waar ze toe kijken hoe één van de eenden aan het zwemmen is. Dominique, Victoria en Michael zitten op een strandstoeltje bij het kampvuur van de zon te genieten. Victoria krijgt al snel een boterham met ei, het is de heren dus gelukt om ei te bakken boven het kampvuur.

Om kwart over één zien we Bjorn binnen in de horeca keuken een boterham smeren. Cees hangt er weer bij en vertelt nog maar eens hoe onrealistisch het is wat er vandaag gebeurd. Er volgt een streamlock. Mark en Gina zien we daarna ook in het zonnetje zitten bij het kampvuur. ''Schatje je word ziek zo'', roept Gina, maar Mark zegt toch al ziek te zijn. Hij zit dus gewoon in een shirtje zonder mouwen en zonder sokken. Bjorn en Ramona zien we er niet veel later ook bij zitten. Iedereen doet het dus rustig aan vandaag en geniet van het weer. ''Fantastisch. Gewoon een dag hoef ik niet te werken'', aldus Bjorn. Mark zien we even later eieren halen bij de kippen zodat ze nog meer eitjes kunnen bakken. Om vijf voor half twee zien we Cees geïrriteerd weglopen. We missen nog net wat er door hem gezegd is, maar door Michaels reactie lijkt het er op dat Cees sacherijnig is omdat hij niet snel genoeg een eitje krijgt. Michael is gewoon druk bezig om voor iedereen een ei te maken en Cees is blijkbaar te ongeduldig om gewoon netjes zijn beurt af te wachten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.