Cees in de mopper stand ~ Utopia Gekte

2/06/2016

Cees in de mopper stand

Wie is de dader!

Om kwart voor twee is Cees nog lekker aan het mopperen. Aan Ivan vraagt hij of hij geen nieuwe komkommer moet. ''Je wilt toch niet dat hij aangesneden is. Er zijn er maar drie aangesneden''. Ook schijnen er nog vijf pakjes boter open te zijn en zijn er drie pakjes kaas aangesneden. Als Rowena begint over de oven vraagt Rob of het de nationale zeik dag is. Vanavond komen er gasten, maar Cees gaat er geen reet voor doen. Ook liggen Benjamin, Wim en Michael volgens Cees alweer op bed. Rowena horen we even later zeggen dat ze transgender wil zijn en Gabriëlle wil dan door Rowena versierd worden. Om half drie weten Mark en Wim beiden zeker dat ze niet gekotst hebben. Althans dat denken ze. Bas heeft een poll op de website gezet met de vraag wie er gekotst heeft en Mark en Wim staan bovenaan. Mark voelt zich er beroerd door. Hij wil weten wie er gekotst heeft en schaamt zich een klein beetje. Volgens Cees heeft Wim een agressieve dronk over zich. En alles wat Victoria zegt vind hij ''gelul''. Ook werden volgens Cees de ogen van Mark vochtig en heeft hij dus spijt en schaamte. Victoria wil mensen de les in hun leven niet ontnemen, maar tegelijkertijd wil ze wel aangeven dat ook zij het niet oké vond. Cees daarentegen is het nog steeds zat. ''Spuug zat''.

Cees denkt dat Mark de dader is en Mark wil vooral van de onzekerheid af. Hij wil weten of hij degene is geweest die de wasbak vol gekotst heeft. Cees laat aan Wim weten dat hij bij hem echt agressie zag en Wim zegt er ook spijt van te hebben. Mark vind dat hij en Wim nu de gebeten hond zijn. Dat Dominique met Michael en Ramona heeft gezoend daar hoor je volgens hem niemand over. Cees laat weten dat het daar ook een halve orgie is geweest en Wim heeft in ieder geval zijn excuses aangeboden. Wim had van te voren wel verwacht dat het een gekkenhuis zou worden, maar hij is wel van mening dat hij de tafel niet om had moeten gooien. Maar ja dat kan altijd gebeuren natuurlijk. Om half vier zien we Ivan en Gabriëlle even met elkaar stoeien. Ze belanden zelfs op de grond, er word dus wel ook nog plezier gemaakt vandaag.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.