Cees heeft weer slecht geslapen vanwege lawaai ~ Utopia Gekte

2/26/2016

Cees heeft weer slecht geslapen vanwege lawaai

Aardappels snijden

Goedemiddag op dag 787 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar de afgelopen nacht. Bronno liet in een gesprek aan Rob doorschemeren te denken dat hij populair is. Of hij dat meent of dat het weer één van zijn sarcastische grappen is weten we niet. Rob zei namelijk dat hij Bas niet weg zou stemmen omdat die goed is voor de BV vanwege zijn populariteit en Bronno reageerde toen met dan ga je ook niet op mij stemmen. Bronno laat ook weten dat hij geen hoogte kan krijgen van zijn tegenstandster, maar daar doet hij ook geen moeite voor. Als het nou een knappe dame was geweest, maar dat vind hij haar blijkbaar niet. Victoria vind hij wel een mooi mens en Nicoline net zo. Hij had graag samen met haar in Utopia willen zitten. Om tien voor twee zijn de heren nog in gesprek en zit Victoria nog steeds post te typen achter de computer. Cees komt even langs om te klagen over het lawaai en daarna gaat hij nog even naar buiten om een sigaretje te roken. Om kwart over twee zien we Bronno zijn bed in de studio weer in duiken. Hij heeft een fles wijn(?) meegenomen en neemt nog even wat slokjes voor hij gaat slapen. Om kwart voor acht zien we hem weer rechtop in bed zitten met de fles drank in zijn handen. Als hij zich aangekleed heeft gaat hij weer richting de loods.

In de loods aangekomen zien we hem afwassen en Rowena zien we om half negen weer bij de stal om de dieren te verzorgen. Om kwart voor negen zien we dat Simone ook haar bed weer uit is. We zien haar achter de computer zitten en Bronno doet het rustig aan. Hem zien we op een kruk achter de bar zitten. Iets over negen zien we Simone en Gina aardappels wassen en niet veel later is Bronno ook in de keuken te vinden. Ook vinden er deze ochtend weer vele streamlocks plaats. Om half tien zien we Cees ook weer rondlopen in de loods. Bij Rowena klaagt hij dat er vannacht weer veel lawaai is geweest. Dat ze om twee uur 's nachts nog zaten te kletsen. Dat hij er uit is gegaan en gevraagd heeft of ze konden stoppen. Dat hij er een keer of drie uit is geweest en dat hij dus slecht heeft geslapen, want Bronno heeft zo'n harde stem. Michael zien we stofzuigen en Gina bakt friet voor in Le Luifel. Om tien over half tien klaagt Cees samen met Michael verder over het lawaai van vannacht en vanochtend en Cees laat ook nog even weten Dominique een eigenwijs tutje te vinden. Er beginnen wat dingen op zijn plaats te vallen laat hij weten. Ook weet hij precies te vertellen wat Bronno gedronken heeft.

Om tien uur zien we dat Ivan en Cemal buiten weer druk bezig zijn met de houtsnippers en Ivan geeft Cemal nog even de tip om binnen Utopia niet aan een relatie te beginnen omdat je dan de lul bent. Bas en Michael zien we klussen in de merchandise shop en om tien voor half elf zijn Rob en Victoria druk bezig met de indeling van de kraampjes voor de markt.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.