Cees heeft weer een mopper momentje ~ Utopia Gekte

2/25/2016

Cees heeft weer een mopper momentje

''Niet normaal alsof ze niks op hebben''

Om tien voor half tien is Cees nog steeds aan het mopperen over het vele eten. ''Niet normaal alsof ze niks op hebben'', aldus Cees. ''Honden zijn het'', reageert Simone. Simone dacht dat ze veel at, maar volgens zichzelf eet ze het minst nu. Ze gaat niet eten om het eten. ''Er zijn er hier. Ohhh. Zes keer per dag hoor'', laat Cees weten. Vervolgens begint hij er over dat er veel broden zijn gekocht. ''Er kunnen er makkelijk drie in de vriezer'', dat doet hij dus ook. In het woongedeelte van de loods zien we Rowena rappen met de beat boxer. Cees is ondertussen naar het bruin café gelopen om daar verder te mopperen. ''Gabriëlle kan ook nog steeds veel eten. Gabriëlle die eet ook veel. Zoooo ongelofelijk'', moppert Cees verder. ''Die verbranden ook veel Cees'', reageert Bas. ''Zou ze nu niet aankomen. Gabriëlle valt die nog af'', vraagt Cees. ''Ze valt af of blijft op gewicht'', antwoord Bas. Cees zelf is drie en een half kilo aangekomen. Dat wat hij afgevallen was met de armoedeweek is er nu weer aangekomen. Maar dat was meer een lege maag dan aankomen denkt Cees. Bas blijft op de 68 kilo hangen. ''Die haal ik net niet. 67,8 was ik'', reageert Cees. ''Eén bonk spier zijn wij Cees, dat is het'', laat Bas weten.

Als Gabriëlle aan komt lopen kan Cees het niet laten om ook wat tegen haar te zeggen. ''Hé lekkere snoepdoos. Zooooo'', aldus Cees. ''Ik neem het er maar van hé'', reageert Gabriëlle, om vervolgens weer weg te lopen. Vervolgens zien we Cees ook maar naar de tafel lopen om wat dingen in zijn mond te stoppen. ''Dadels, heerlijk'', aldus Cees. ''Pak maar lekker, het moet op'', reageert de standhouder die het mee heeft genomen. Om kwart voor tien pakt Rob de microfoon om te zeggen dat William één van de standhouders een stukje entertainment gaat brengen. Hij gaat beatboxen want dat gaat hij tijdens de markt ook doen. Niet veel later horen en zien we Rowena ook weer mee rappen. Om tien over tien word er weer afscheid genomen van de standhouders. Simone ruimt meteen de hapjes van tafel. ''We doen dat mooi hier in voordat het allemaal weer weg geroofd word. Dan hebben we morgen ook nog wat'', reageert Cees als Simone aan hem vraagt waar ze het moet laten. Cees doet de hapjes vervolgens in een grote doos. Dominique, Bas, Rowena en Simone zien we vervolgens de bekers opruimen en Rowena, Dominique en Bas zien we nog snel wat van tafel snoepen. ''Dit blijft lekker staan joh. Lekker smikkelen'', laat Rowena weten over iets wat nog op tafel staat. Ramona blijkt ook wat gepakt te hebben en daar lijkt Bas het niet mee eens te zijn. ''Ik heb één zo'n dingetje genomen, waar hebben we het over'', reageert Ramona als Bas alleen nog maar naar haar kijkt. ''Enough is enough'', vind Gabriëlle. ''Ja'', reageert Ramona.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.