Carlo en Wil Boszhard in Utopia ~ Utopia Gekte

2/04/2016

Carlo en Wil Boszhard in Utopia

Komt Wil in Utopia wonen?

Na het centraal gaat iedereen weer zijn eigen weg. Cees en Rowena staan vanavond in Le Luifel ingedeeld. ''Je moet wel helpen'', laat Rowena aan Ivan weten. Ook Cees denkt Ivans hulp hard nodig te hebben met zoveel bezoekers. ''Ben je ook vrij'', vraagt Cees aan Ivan. ''Ja, zoek het lekker uit met zijn allen'', lacht Ivan. ''Ivan is ook vrij zegt hij'', laat Cees aan Bjorn weten nog geen minuut later. ''Ja zoek het lekker uit. Markie zijn wij vandaag het zuipteam'', roept Ivan. ''Je moet gewoon doen wat er op het rooster staat. Anders ben je niet meer geloofwaardig'', laat Bjorn weten. Cees zien we even later met Mark praten. Hij vind het zo verwonderlijk wat er in het centraal gebeurde. Als iemand anders het deed ging de kop er af en nu verdedigt Ivan hem volledig. Cees vind het zo verwonderlijk. Om kwart voor twee komt Carlo Boszhard met zijn moeder Wil het terrein opgelopen. Ze hebben een kist bij zich en een cameraploeg. ''Dit is mijn moeder. Ze komt hier wonen'', laat Carlo weten. Leuk voor Cees vind Bas. Aan Gabriëlle word gevraagd wat er met haar stem is. ''Ziek'', reageert ze. Victoria word door Carlo ''Billy'' genoemd en Wil is groot fan van Ivan. Ze wil straks dus ook even alleen met Ivan praten en met Mark over de financiën. Rob werkt keihard zegt ze. Of nee ze bedoelde Wim de timmerman. Wil zegt niet alles te gaan vertellen, maar sommige bewoners hebben volgens haar moeite om zich aan de groep aan te passen. ''Dat is echt moeilijk''.

Carlo en de bewoners doen net alsof Wil de vijftiende inwoner word en dat ze iemand weg moet gaan stemmen. Ze kan koken, doet alles, kan de financiën doen laat Carlo weten. ''Je blijft, je vind het gezellig'', aldus Carlo. ''Nee, ik ben er geen type voor. Ik ga niet, ik doe het niet'', reageert ze. Ze laten weten dat Wil niet rookt, niet drinkt en niet snurkt. Vervolgens gaan Carlo en Wil met Mark op de bank zitten. De filmploeg die meegekomen is filmt alles voor een onderdeel in Carlo's tv programma. Carlo vind zijn moeder een beetje verlegen. ''Ik ben vreselijk fan van iedereen, dan klap je een beetje dicht'', laat ze weten. Carlo vraagt of ze goed zou zijn voor Utopia. ''Ja'', reageert Mark. Wil laat weten Cees vervelend te vinden. ''Verschrikkelijk''. Ivan komt even later tussen het gesprek. ''Stuur Mark alsjeblieft niet naar huis, we hebben hem nodig'', speelt hij het spelletje mee, maar Wil is niet van plan om iemand naar huis te gaan sturen. Ze zou Cees wel naar huis willen sturen, maar.... Ze is wel van mening dat als Ivan er uit gaat het geen Utopia meer is. ''Als jij er uit gaat ga ik niet meer kijken ook''. Carlo is van mening dat Michael er uit moet. ''Gooi die botox man er uit''. Niet veel later staan ze in eens op de tafel te dansen en zingen. Ze hebben laatst namelijk een carnavalsplaat gemaakt en willen die laten horen.

Wil laat weten dat als ze kijkt ze het gevoel heeft dat ze er in zit. Het is soms wel vermoeiend want ze is het niet met alles eens. ''Er haken een hoop kijkers af'', laat ze weten. Ook zegt ze dat ze gehuild heeft toen Ivan Naomi er uit moest sturen. Carlo wil dat zijn moeder Ivan een knuffel geeft. ''Zie je pa, ze blijft de aankomende drie jaar hier'', plaagt hij haar. ''Niet doen nou Car, plaag me niet zo. Ik blijf niet ik word zo zenuwachtig. Tyfusleier. Hoe doe je me dat aan''. Maar Carlo blijft haar plagen. ''Jawel je blijft. Je kan toch wel een week blijven'' en zijn moeder heeft niet door dat het een grapje is. ''Nou is het klaar. Ik doe het niet''. Er volgt een welles nietes spelletje. ''Je blijft hier een week'', aldus Carlo. ''Je zegt nog ik moet je vertrouwen. Ik doe het niet. Sorry voor het vele zeggen dat ik ga, maar ik geloof dat hij doof is en dat hij het niet hoort''. Ramona word er ook bij geroepen en Cees komt vragen of ze een kopje thee of koffie wil. Dat vind Wil wel aardig van hem. Om vijf over half drie praat Carlo's moeder ook nog even met Michael. Carlo wil dat Michael zich transformeert naar Megan en een optreden doet. Terwijl Wil dus nog even met Gabriëlle en Bas praat kleed Michael zich snel om. Daarna doet hij een vluchtig optreden en word hem geld toegestopt door Wil en Carlo.

Daarna praat Wil ook nog even met Cees. Ze adviseert hem om niet meer te mopperen. ''Om jezelf te beschermen iets makkelijker wezen. Denken hier in daar uit. Je neemt alles te serieus''. Om vijf voor drie gaan ze weer aan de picknicktafel zitten waar Carlo vertelt dat zijn moeder iemand er uit moet stemmen. ''Wie moet er sowieso niet weg'', vraagt Carlo. Wil begint namen te noemen. ''Ivan, Mark, Gabriëlle, Gina, Bas, Wim, Benjamin want dat is een lieverd, Michael absoluut, Victoria ziet het goed in, Rowena blijft ook,  Cees blijft er in want die moet de keuken doen, Rob blijft''. Dominique en Bjorn blijven dan nog over. Uiteindelijk hoeft Wil niet te kiezen. Carlo staat vervolgens op en wil weg gaan. ''Ik ga mee, dit kan je me niet aan doen''. Ze staat op en loopt achter hem aan naar buiten. ''Jij gaat er in, ik kom je van de week weer halen. Ma je gaat weer terug'', aldus Carlo. Ze maken er een hele show van. ''Nee'', gilt ze terwijl ze weg loopt. ''Ma, ze hebben het voor je geregeld. Je gaat'', laat Carlo weten. ''Nee, dag lieverds allemaal'', roept ze. Na een beetje stoeien laat Carlo weten dat het een grapje was en dat ze niet hoeft te blijven. Even lijkt het alsof ze gaat huilen, maar dan slaat ze hem. ''Hoe kan je me dit aandoen, ik dacht dat ik dood ging hier''. Ze lopen terug naar de loods en maken nog snel een selfie. Daarna word er nog een groepsfoto gemaakt en om vijf over drie gaan ze weer weg. Wil vind het geweldig dat hij dit voor haar heeft geregeld.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.