''Buiten had ik die mensen al lang de rug toegekeerd'' ~ Utopia Gekte

2/24/2016

''Buiten had ik die mensen al lang de rug toegekeerd''

''Wat een loeder ben jij''

Om tien voor twaalf zijn Ramona en Michael weer in een gesprek. ''Je bent een maatje voor het leven, ik laat je nooit meer gaan'', horen we Ramona zeggen. ''Dat moet je ook niet doen. Je moet lekker voor me koken'', reageert Michael. Vervolgens gaan ze (hoe kan het ook anders) weer over op het onderwerp Dominique. ''Misschien praat ik volgende week wel even met haar. Ik kan het ook niet over mijn hart verkrijgen'', laat Michael weten. ''Een grote mond, maar een klein hartje net zoals ik'', reageert Ramona. ''Laat ik het anders zeggen. Ik laat haar haar verhaal doen volgende week want ik blijf bij mijn mening, standpunt en mijn principes, maar ze mag nog een keer haar verhaal doen. Maar ik snap het niet. Ik wilde haar een waarschuwingsstem geven. Positief. En ze doet precies hetzelfde. Ze loopt helemaal drama te maken voor de open haard en zegt hetzelfde tegen mij en geeft een stem'', laat Michael weten. Ramona vind dat Michael dat dan met haar moet bespreken. ''Buiten had ik die mensen al lang de rug toegekeerd'', laat Michael weten. ''Ik ook, maar hier kan ik dat niet'', reageert Ramona. Michael zegt het wel te kunnen. ''Ik zet een paar oogkleppen op en zie helemaal niks meer''. Ramona moet er om lachen. ''Wat ben je toch slecht af en toe''.

''Ik weet toch het verhaal. Ze heeft daar het pleidooi gehouden en hier in de kamer iets gezegd. Dat is toch genoeg'', vind Michael. Hij had het misschien iets genuanceerder kunnen zeggen, maar hij is liever rechtdoor dan met een bocht om. ''Zure nicht zullen ze buiten denken. Nee ik ben gewoon hartstikke eerlijk, eerlijker kun je me niet krijgen. Ze had gezegd dat ze het heel moeilijk nu vind om in één huis met mij te wonen. Dat had ze tegen Victoria gezegd'', laat Michael weten. Michael heeft gezegd dat hij wel voor haar doelen klaar staat, voor het zakelijke gedeelte. Ramona zou dat ook gezegd hebben. ''Ik denk dat mensen haar ook door hebben anders krijgt ze geen stem'', aldus Michael. Dingen kloppen niet vind hij. ''Lekker tongen en kroelen op een bank. Zo onzeker, iedereen loopt er langs'', laat Michael weten. Ramona moet er weer om lachen. ''Misschien zoekt zij bevestiging bij mannen. [...] Ik kan je wel vertellen, Dominique zal niet naar huis gaan. [...] Ik gun haar ondanks dat ik die struggle met haar heb, gun ik haar wel het feit dat ze hier kan groeien'', laat Ramona weten. Michael gunt haar dat ook. Hij hoopt dat ze er sterker en zekerder uit komt.

Ramona wilde haar heel graag helpen met theater en zo, maar dat moet van twee kanten komen. ''Ik had al lang kunnen opgeven en kunnen zeggen 'fok jou, zoek het lekker uit'', aldus Ramona. Michael vind het wel mooi geweest. Hij heeft haar lang genoeg de kans gegeven. Michael ziet de stem van Dominique als een trap na. Eerst drama maken voor de open haard en dan een trap na. ''Nou vriendin zoek het lekker uit''. Ramona en Michael hadden beiden een stem van Rob verwacht en Michael had ook wel een stem verwacht van Wim. Heel even ging het niet over Dominique, maar ze zijn al snel weer terug bij hun onderwerp van de dag. ''Mij afrekenen op mijn eerlijkheid. Ik wou je een stem geven en geef je nog een kans. Dan geeft ze nog een trap na. Wat een loeder ben jij. Ik vond het heel knap dat ik er niet doorheen begon te gillen. Ik sliste naar Bas door, 'slang'', laat Michael weten. Bas vroeg nog waarom. ''Hij was verdrietig, hij vind het wel kut. Hij had het niet zien aankomen denk ik'', aldus Michael. Ramona denkt niet dat Bas het niet zag aankomen, maar hij wilde het gewoon niet. Michael vind het een grappige bank en moet er wel om lachen. Vervolgens krijgen we een stream wissel waardoor we het gesprek niet meer kunnen volgen. Daarentegen mogen we twee bewoners zien die achter de computer zitten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.