Bronno weet Dominique aan het huilen te krijgen ~ Utopia Gekte

2/29/2016

Bronno weet Dominique aan het huilen te krijgen

''Mensen denken dat je mee wil surfen op''

We gaan nog één laatste keer terug naar eerder vandaag voor de eliminatie. Om twaalf uur laat Bronno weten dat hij nog niks heeft gegeten. ''Waar heb je zin in'', vraagt Dominique hem. ''Jou. Goed voor mijn dieet. Ik wou Gabriëlle pakken, maar...''. Op datzelfde moment zien we Michael en Bas op de schommelbank bij de akker waar ze praten over van alles en nog wat. Om tien over twaalf besluiten we het gesprek tussen Dominique en Bronno weer te gaan volgen. Dat gesprek gaat over de eliminatie die gaat komen. ''Ik hoop dat je begrip hebt voor wat ik ga doen, me blijft benaderen zoals nu en dat je me niet veroordeeld en voor je een mening uit eerst na zal denken'', aldus Bronno. Er volgt een streamlock. ''Dit is iemand die je wil laten groeien en je niet wil kwetsen'', laat Bronno weten. ''Bas ook'', reageert Dominique. We zien tranen over haar wangen lopen. Ze huilt. ''Er is niks aan de hand schat, maar ik wilde je wel even laten beseffen dat het heel goed mogelijk is'', laat Bronno weten. (dat hij Bas naar huis kan sturen). ''Ik ben er heus wel bewust van'', reageert Dominique. ''Ik had je heus niet gespaard'', laat Bronno weten. Bronno vind het jammer dat hij op deze manier een keuze moet gaan maken en hij is nog niet zeker. ''Ik huil niet daarom hé'', reageert Dominique.

Bronno hoopt dat Dominique alleen verder moet daar. ''Voor mijn eigen groei'', vraagt ze. ''Dat betekent dat je hier langer zit omdat je groeit, anders kom je er wel te zitten (Op de bank). Mensen willen verandering zien'', aldus Bronno. Dominique vind dat ze al hele grote stappen heeft gemaakt. ''Dat vind jij. Sommigen, maar velen misschien ook niet. Heb ik je bang gemaakt'', vraagt Bronno. ''Ja'', reageert Dominique. '"Weet je waarom'', vraagt Bronno. ''Vertel'', reageert Dominique. ''Voor de kijkcijfers. Nee natuurlijk niet. Voor uit je cirkeltje. Dat je maar heel bewust bent dat je in een cirkeltje zit'', aldus Bronno. ''Ik ben naïef, maar niet op die manier'', laat Dominique weten. ''Mensen denken dat je mee wil surfen op'', laat Bronno weten. ''Populariteit van Bas? Nou nee hoor'', reageert Dominique. Bronno denkt dat Dominique zo laag zit qua populariteit omdat Bas zo populair is. Ze krijgt klappen te verduren en Bronno denkt dat ze die niet had gekregen als ze bijvoorbeeld met Benjamin of Wim was gegaan. ''Dan was het anders gegaan''. Uiteindelijk veranderen ze van onderwerp. Bronno vond het een oneerlijke strijd voor Simone. Er volgt een streamlock. Om half één zijn ze nog steeds in gesprek. Bronno zegt dat hij een bepaalde aantrekkingskracht heeft bij Dominique. Ze zijn niet hetzelfde als de anderen. Dominique denkt daar anders over en lijkt dit soort gesprekken maar ongemakkelijk te vinden. ''Wil je dat ik mezelf ben? Dan moet je dat op de koop toenemen, want ik volg mijn gevoel'', aldus Bronno.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.