Bronno neemt Bas in de maling ~ Utopia Gekte

2/27/2016

Bronno neemt Bas in de maling

Veertien ''Baas'' shirts verkocht

Om zes uur zien we Bas en Bronno achter de bar in het bruin café zitten. Ze hebben het weer over de sleutel van Bronno's scootmobiel die ''verdwenen'' is. ''Als jij me aankijkt zonder te lachen en zegt 'ik heb de sleutel niet dan geloof ik je honderd procent. Heb je hem er uit gehaald of niet'', vraagt Bronno. ''Nee'', reageert Bas. ''Dan geloof ik je 100%. Er lopen er nog veertien'', aldus Bronno. ''Heb jij de sleutel'', vraagt Bas dan. ''Ja'', reageert Bronno. Bas begint te lachen. ''Dat vind ik een mooie''. Ze omhelzen elkaar. ''Echt zo'n klein jochie van 'shit hé'', lacht Gina. Bronno hoopt dat dit stukje ook op beeld staat. Dat Bas in het ootje genomen word. Bas vind het een mooie grap. Bronno zegt dat hij het nog lang vol had kunnen houden als Bas het niet gevraagd had. ''Je hoeft mij maar iets te vragen. Ik kan niet liegen, ik ben altijd eerlijk'', aldus Bronno. Michael zien we niet veel later met wat bezoekers/standhouders praten. Er zijn veel mensen die naar hem toe komen die hem asociaal noemen. Hij heeft geen spijt, maar zou een volgende keer twee keer nadenken. Het gaat blijkbaar over zijn oorbel. Zijn tunnel. ''Ik ga niet groter dan dit'', laat Michael weten.

Gina laat aan Wim weten dat er heel weinig snacks verkocht zijn. Ze had de helft bestelt van wat Mark normaal bestelde en dat is nog niet eens op. Ook heeft ze nog één grote bak friet over. ''21 kleine kratten'', waren er volgens Wim. Dus volgens hem is het netjes gedaan. Om vijf over zes zien we Cees ook munten tellen. ''Niet doen, blijf nou'', horen we een bezoekster tegen Wim zeggen. ''Nee'', antwoord Wim. ''Verdomme'', reageert de vrouw. Gina geeft in de keuken complimenten aan Simone. ''Goed gewerkt meid''. Simone vond het gezellig en leuk. ''Ik vind dat je het supergoed gedaan hebt. Ik ben super trots op je'', aldus Gina. Het schijnt dat ze 415 euro aan broodjes hebben verkocht. Simone zegt af te gaan wassen. Gina brengt nog even iets weg, maar zegt dan ook te komen helpen. Ook horen we dat er 14 Baas shirts verkocht zijn. ''Super koud, de sfeer was super goed. Ik wil jullie bedanken voor deze markt, neem nog een drankje en weer op naar de volgende'', horen we Rob speechen richting de bewoners en standhouders.

Om tien voor zeven zien we Simone inderdaad afwassen in de horeca keuken. Cemal staat daar met nog een ander te kletsen. ''Als jullie alleen maar staan te kletsen, help dan ook even met afdrogen'', aldus Simone. ''Dat kan zo meteen. Geen haast vandaag, we hebben keihard gewerkt. Dat komt zo meteen'', reageert Cemal. Cees zien we wel ook aan het werk. Hij is bezig bij de wasmachine.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.