Bronno mag blijven, Simone moet het terrein gaan verlaten ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Bronno mag blijven, Simone moet het terrein gaan verlaten

Simone pakt haar kist in

Nadat de bewoners unaniem voor Bronno hebben gekozen besluit Ivan om vier uur Bronno en Simone er maar weer eens bij te halen. ''Jongens, de afgelopen vier dagen hebben jullie allebei je best gedaan en laten zien wie jullie zijn. Onze complimenten voor jullie inzet. Beide hebben jullie super hard gewerkt. Simone is jong, ambitieus, vrolijk. Iemand die van aanpakken houd. Dat hebben we goed gezien. Je hebt goed laten zien wat je kan. Bronno, ook jij hebt heel goed laten zien wie je bent. Waarvoor je staat'', aldus Ivan. ''Zit'', grapt Bronno. ''Je praat heel veel. Het mooie is dat het interessant is om naar te luisteren. Je hebt een handicap, maar dat zie je eigenlijk niet. Je werkt net zo hard als ieder ander en kan een inspiratie zijn voor veel andere mensen buiten Utopia ook. We hebben overlegt en wie wij vinden dat het best in Utopia past. Het was een lastige keuze, want we gunnen het jullie allebei. Toch moeten we iemand teleurstellen. De groep heeft unaniem gekozen voor Bronno'', vertelt Ivan. ''Is niet erg'', reageert Simone. ''Is wel erg'', vind Bronno. Hij wrijft Simone over haar schouder, maar die duwt ze weg. Vervolgens begint ze te huilen. De bewoners lopen snel naar haar toe om haar te knuffelen en troosten.

''Zorg ervoor dat je soms die balans vind. Je bent heel jong, maar kan veel bereiken'', aldus Ramona. ''Het is oké'', laat Simone weten. ''Je hebt het super goed gedaan, je mag trots op jezelf wezen'', aldus Gina. "Dat ben ik ook'', antwoord Simone. ''Ik zie je in Den Bosch'', laat Michael weten. ''Je hebt goed je best gedaan, lekker vrolijk en positief blijven. Op je studie focussen. Het ga je goed'', aldus Cemal. Ook Bronno word door alle bewoners één voor één geknuffel, maar bij hem is het natuurlijk een stuk meer vrolijkheid. ''Het is oké'', laat Simone weten. Victoria weet dat het een teleurstelling voor Simone is. Het is wel jammer. ''Ik gun het hem ook en snap het wel'', laat Simone weten. ''Het ligt niet aan jou. Ik heb het heel moeilijk gehad met mijn keus'', vertelt Dominique. ''Simoon je bent echt een leuk wijfie. Jammer dat jullie met zijn tweeën kwamen'', laat Bas weten. ''Ach zo is het toch'', reageert Simone. ''Je Utopia gaat buiten verder'', aldus Wim. ''Succes buiten, je hebt het goed gedaan. Geloof je dat'', laat Gabriëlle weten.

Gina doet een armbandje bij Simone om die ze cadeau krijgt en mee mag nemen. Simone besluit haar kist maar te gaan inpakken. Gina bied aan om haar te helpen. Simone kan haar jas niet vinden, maar na een lange zoektocht vind ze hem toch. ''Super goed gedaan schatje'', laat Ramona weten als ze na afloop met Simone op de bank zit. ''O ik wil niet huilen'', reageert Simone die weer wat tranen weg moet vegen. ''Dat maakt niet uit. Dat betekent dat je hier wilde zijn'', laat Ramona weten. ''Dat wist iedereen'', volgens Simone. Ramona benadrukt dat het niet persoonlijk is. Daarna staan ze op en is het tijd om richting de poort te gaan. Simone moet nu echt afscheid gaan nemen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.