Bronno kletst er gezellig op los ~ Utopia Gekte

2/24/2016

Bronno kletst er gezellig op los

Lijkt Bronno op Hagrid van Harry Potter?

Om kwart over drie zien we Bronno met Bas in de kapsalon. Bronno dacht er gister nog over om al zijn haar er af te halen, maar dat vond hij toch wel zonde. Zijn baard valt over te praten, maar zijn haar. Daar twijfelt hij nog over. Hij heeft in de loop van de jaren allerlei kapsels gehad. Op de bank word er ondertussen weer over de voorlopige voorkeur gepraat. Michael's voorkeur gaat nu nog uit naar Bronno. Michael heeft voor beide nieuwkomers hele mooie vragen klaar, maar houd zich er nog niet zo mee bezig zegt hij. Gina ook niet, maar haar voorkeur gaat op het moment naar Simone uit. Maar dat is voornamelijk omdat Gina graag verder wil met haar broodjes en Simone aangaf een bakkersopleiding te hebben gehad. Het is nog aftasten. Michael vraagt of Dominique vanmiddag foto's van zijn gezicht wil maken. Dan komen ze namelijk weer botox spuiten. Dominique wil wel, maar moet nog zoveel andere dingen doen. Hij moet dus een ander iemand zoeken. Misschien dat Cemal het wel wil doen. Michael begint vervolgens weer over de nieuwkomers. Hij laat weten dat Bronno hem doet denken aan Hagrid van Harry Potter.

Om tien voor half vier zien we Bas met Bronno in de slaapkamer. Iemand laat weten dat Bronno en Simone voorlopig waarschijnlijk in het Cordwood en de wellness kunnen slapen. ''Ik kan toch in de caravan slapen. Het is of de kas of de caravan'', grapt Bronno. Bas zegt wel een caravan voor Bronno te gaan regelen. Even later zien we Bronno en Bas nog steeds in gesprek. Dit keer aan de picknick tafel. Iemand had aan Bronno gevraagd of hij zich de eerste vier dagen alsjeblieft gedeisd kon houden. ''Ik ben wie ik ben'', laat Bronno weten. Hij is lekker druk en praat lekker achter elkaar door. Iets na vieren zien we dat de boodschappen ook weer afgeleverd zijn. Verder is er nog niet zoveel te melden. Bronno is continu lekker gesprekken met iedereen aan het voeren. Inmiddels is hij al een tijdje in de horeca keuken waar hij gesprekken voert over van alles en nog wat. Simone zien we op de bank zitten bij wat andere bewoners. Zij is aan het helpen met dingen knippen voor de sleutelhangers en tussendoor word er soms ook wat besproken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.