Bronno kan buiten nog weleens heel populair worden ~ Utopia Gekte

2/26/2016

Bronno kan buiten nog weleens heel populair worden

''Toen ik bestelde gebeurde het niet''

Om tien over zeven kunnen de bewoners weer aan tafel om te eten. Gina vraagt tijdens het eten meteen even om de aandacht. Ze wil dat na het avond eten alles in de horeca horeca proef gemaakt word. Iedereen moet zijn of haar bordje afwassen zodat Gina weer aan de slag kan. Ook heeft ze nog vrijwilligers nodig om de Le Luifel schoon te maken want daar heeft zij vanavond geen tijd meer voor. Ook de aardappelen moeten weg gehaald worden uit Magiwirosti. Er zijn meteen wat mensen die zeggen wel te willen helpen dus Gina kan weer gaan zitten. Om half acht horen we Cees weer mopperen over iemand die uit de pan stond te ''vreten''. Volgens Cees doet diegene dat altijd. Om acht uur zien we Ramona weer bij de koeien en Cees staat inmiddels in het café waar hij tegen Wim moppert over alles wat niet goed gaat. Over de samenleving, dat je nergens iets van mag zeggen. Dat de boodschappen niet goed bestelt worden, enzovoort. ''Negen flessen drinken op tafel'', vult Wim aan. Dat vind Wim dan weer onzin. Dat er dingen vergeten worden te bestellen. ''Ik kan toch niet alles onthouden'', word er dan gezegd. Maar Cees is van mening dat dat wel kan. ''Toen ik bestelde gebeurde het niet''.

Vervolgens vraagt Cees wat Wim van de nieuwe inwoners vind. ''Wel leuk'', laat Wim weten. Simone vind alles prima, Bronno kan op niveau praten en is een frisse wind. Wim vind het een leuke gast, hij slaapt alleen een beetje weinig. Cees vind het vooral knap hoe hij met zijn handicap om gaat. Cees denkt ook dat mocht Bronno blijven hij ook buiten nog wel eens heel populair kan worden en dat hij veel respect afdwingt. ''Zeker weten'', is Wim het met hem eens. ''En van die jonkies hebben we zat. Ik heb zelf een dochter van negentien en dan vind ik haar eigenlijk best wel kinderlijk in haar doen en laten. De eerste nacht al bij Cemal in bed, dat doe je toch niet. En als je er wat van zegt krijg je 'wat is er erg aan''. Wim maakt zich daar niet druk om. ''Je kent elkaar net drie uur en dat ligt dan meteen onder hetzelfde laken. Dat gaat wel heel makkelijk, hallo'', aldus Cees.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.