Bronno heeft overwogen om Bas naar huis te sturen ~ Utopia Gekte

2/28/2016

Bronno heeft overwogen om Bas naar huis te sturen

Cemal en Simone doen de koeien

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag vol spanning! Vandaag zit het Utopia avontuur er alweer op voor één van de twee nieuwkomers. Rond het middaguur horen we of Bronno of Simone in Utopia mag blijven. En wie Utopia dus weer moet verlaten na een kort verblijf. Voor Bronno is zijn eventuele laatste dag vroeg begonnen. Hij was als eerste wakker en geniet wat dat betreft het meest van zijn verblijf. Pas tegen negen uur kwam de volgende uit bed en dat was Cemal. Hij deed deze ochtend de stallen en kreeg al snel hulp van Ramona. Verder hebben we niks bijzonders gezien op iemand die de marktspullen op kwam halen na. Om kwart over negen zitten zowel Bronno als Dominique achter een computer. 

Ook Bas komt zijn bedje uit en begint een gesprekje met Bronno. Zo vraagt hij bijvoorbeeld of hij zenuwachtig is voor straks. Dit beaamt hij. En hij vraagt zich ook meteen af of Bas misschien meer interesse toont in de nieuwkomers dan hij zou doen als hij niet genomineerd was geweest. Dit ontkent Bas op zijn beurt weer. Dat vind Bronno niet erg geloofwaardig, zo lijkt het. Hij wijst Bas op hoe fanatiek hij de rondleiding wilde geven aan de nieuwkomers. Dominique steunt haar vriendje en lijkt te hinten op dat hij dit moest doen van 'achter'. Al met al heeft Bronno wel overwogen om Bas naar huis te sturen. Vooral omdat het vuurwerk zou veroorzaken. Het lijkt er echter op dat hij toch voor Wim kiest wanneer hij straks niet naar huis wordt gestuurd.

Verder is het weer een beetje een ochtend van de streamlocks. Telkens als er opmerkelijke, aparte of vreemde dingen worden gezegd verdwijnt het beeld. Bronno moest op een gegeven moment een werkstraf doen. Streamlock. Bas wordt aangesproken op een kreupel kwarteltje. Streamlock. Gina gaat Wim missen. Streamlock. Of Gina meer weet dan ons..  Of dat ze ons op het verkeerde been wil zetten... Daar komen we morgen pas achter. Spannend hoor, blijf ons lezen!!! ;-) En wat betreft de tijd van wanneer iemand naar huis moet vandaag... We krijgen allemaal verschillende tijdstippen te horen van 12 uur tot 3 uur. Dus ook dat is een verrassingselement.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.