Bronno de nieuwe Utopia bewoner? ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Bronno de nieuwe Utopia bewoner?

Maak kennis met Bronno.

Bronno is 43 jaar, vrijgezel en woont in het Noord-Hollandse plaatsje Wervershoof. Hij heeft jarenlang gewerkt als automonteur. Op 17-jarige leeftijd heeft hij zijn rechterbeen verloren door een bedrijfsongeval. Hij geniet vol van het leven en is erg ondernemend. Bronno is handig; hij legt vloeren, hij schildert en ook een muurtje behangen, is geen probleem. “Wat mijn ogen zien, maken mijn handen.”

In Utopia wil Bronno bloemen en groentes verbouwen, voor eigen gebruik en voor de verkoop op de Utopia markt. Daarnaast wil hij de inkoop beter organiseren, door er meer structuur in aan te brengen. Hij denkt dat hier veel winst mee te behalen valt. Op termijn wil hij ook een klein restaurant openen met verse groentes van de akker.

Utopia is voor Bronno geslaagd, wanneer hij heeft laten zien dat je, ondanks een fysieke beperking, veel kan bereiken.bronno

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.