Bjorn heeft nog steeds niet door dat het een grap is ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Bjorn heeft nog steeds niet door dat het een grap is

Rob wil de grap doorzetten

Om tien voor half één gaan de bewoner centraal. Vanavond is de opening van het bruin café en het rooster moet dus nog even besproken worden. Gina, Cees, Wim en Rob staan achter de bar ingedeeld. Gina en Cees zullen tevens ook samen Le Luifel doen. Dominique zal foto's maken en Gabriëlle en Bas staan in de garderobe. Er komen zo ongeveer 70 mensen en er zal ook karaoke zijn waarbij Cemal, Rowena, Michael en Gabriëlle allemaal een nummertje gaan doen. Om één uur zien we Dominique en Cemal in de gym waar ze samen trainen. Gina zien we zo'n twintig minuten later aardappels wassen in de horeca keuken en Benjamin en Rob zien we even later de aardappels tot friet snijden. Met Valentijnsdag hebben Rob en Benjamin een grap met Bjorn uitgehaald door hem een roos te sturen uit naam van een niet bestaande dame. Bjorn lijkt er nog steeds in te geloven. ''Bij het volgende evenement zingen we een liedje'', stond er op het kaartje. Vanavond is het volgende evenement, dus Bjorn denkt dat hij vanavond de dame gaat zien. Als Bjorn weg is zegt Rob dat hij dit de hele avond gaat volhouden. ''Wedden dat ik dit tot april kan volhouden''.

Om kwart voor twee zien we Rob met Bas op het rokersbankje zitten. Rob wil het volhouden. Misschien kunnen ze bij de poort gaan staan en tegen vrouwelijke bezoekers zeggen ''Jij heet vandaag Merel, Meike'' enzovoort. Op de kaart stond namelijk als afzender alleen de letter M. ''En dat ze dan een liedje met hem gaan zingen'', aldus Rob. Om tien voor twee zien we Dominique en Cemal van de gym teruglopen naar de loods. Ze zijn dus weer klaar met sporten. Ook arriveren er twee bezoekers voor Gina. Knip klantjes. Gina is nog even patatjes aan het voorbakken in Le Luifel dus houd Ramona de gasten even bezig. Bij de bar is alvast een plekje gereserveerd voor ''M"' de dame die niet bestaat en Ramona zien we om kwart voor drie in de werkschuur. Daar staat ze te zingen en te dansen met een hamer die ze gebruikt als microfoon.

Om tien voor half vier zien we Rob en Benjamin op het rokersbankje. Rob vraagt aan Benjamin of hij denkt dat ze het onder controle kunnen houden dat er niet geluld word door de bezoekers. Benjamin denkt het niet, maar Rob denkt dat als je binnenkomt je het juist niet gaat zeggen. Benjamin denkt dus van wel. Rob wil dat Bjorn de spanning voelt van ''wie is het, wie is het''. Rob wil eigenlijk bij de poort gaan staan ''je heet Marie-Claire vandaag en je gaat een liedje zingen''. Benjamin en Victoria moeten er om lachen. Rob brengt Victoria op de hoogte van het feit dat hun die roos hebben gekocht en dat het dus een grap is. Victoria wist dat nog niet. Het is dat ze geen geld hebben anders had Rob al lang iemand ingehuurd. ''Een onwijze stoot''. Maar ze staan met zijn zessen achter de bar dus Rob denkt het wel te kunnen controleren en in de gaten te kunnen houden dat niemand Bjorn op de hoogte brengt van het feit dat het een grap is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.