Bjorn en Ivan bezig met verrassing voor Victoria ~ Utopia Gekte

2/14/2016

Bjorn en Ivan bezig met verrassing voor Victoria

Drie gedichten voor Gina

Om tien over half twaalf zien we Dominique en Gina op de vide. Gina staat zich op te maken voor de spiegel en Dominique zit zichzelf op te maken op bed. Gina vraagt soort van of Dominique spijt heeft van vannacht. Dominique benadrukt dat ze ''het'' niet doen in Utopia, maar Bas kwam gister naar haar toe dat hij haar nog leuk vond. Bas dacht dat Dominique het in haar hoofd te serieus maakte en teveel van hem verwachte. ''Maar ik verwacht helemaal niks. Ik heb er nooit een label op willen plakken'', aldus Dominique. ''Als je op het einde maar niet gekwetst bent'', reageert Gina. Dominique zegt dat ze dat al is. Ze gaat ook niet meer terug daarheen. ''Ik wil mezelf ook niet laten kennen hier. Ik heb ook wel ''kwetsendere'' dingen mee gemaakt buiten''. Dominique wil dingen niet te serieus nemen want dan houd ze het daar niet vol.

Als Mark de vide op komt laat hij Gina een zelfgeschreven gedicht lezen. ''Zo lief en helemaal zelf bedacht. Je bent superlief'', reageert Gina. Ze gaat boven op hem liggen en kust hem. Als ze weer verder wil gaan met andere dingen krijgt ze nog een gedicht. Snel gaat ze hem weer lezen. ''Krijg je een gedichtje'', vraagt Ivan. ''Hij heeft er twee'', reageert Gina. Na het lezen zien we haar weer bovenop Mark liggen. ''Zo lief. [...] Ik heb wel iets, maar het is niet zo lief als wat jij hebt'', aldus Gina. ''Maakt toch niet uit'', reageert Mark. ''Het is geen wedstrijd hé, het is valentijn'', vult Dominique aan. Daarna krijgt Gina nog een gedicht. Een derde. ''Heb je dit echt zelf bedacht? Nee dit heb je van internet. Het is ook zo mooi geschreven daarom. Je kan ook dichter worden in Utopia. Een nieuw doel'', aldus Gina. Er volgt een streamlock en zodra we weer beeld hebben geven ze elkaar vele kusjes.

Om tien voor twaalf zijn Bjorn en Ivan ook druk bezig. In het cordwood leggen ze ontelbare rozenblaadjes neer. Op de grond, op het bed, op de kastjes. Ivan zien we even later het bad in het Cordwood schoonmaken. Het schijnt dat ze dit voor Victoria doen. Ze is nog ziek en dan kan ze daar straks in bad. Ook gaan ze nog waxinelichtjes neerzetten en aansteken. Om kwart over twaalf zien we dat het sneeuwt in Utopia. Kleine sneeuwvlokjes zien we naar beneden dwarrelen. Niet iedereen krijgt dat mee. Gina en Dominique zijn bijvoorbeeld nog druk bezig. Dit keer zien we de dames in de kapsalon waar Gina haar haren krult en Dominique haar haren föhnt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.