Bjorn en Benjamin duiken de bosjes in met bezoeksters ~ Utopia Gekte

2/05/2016

Bjorn en Benjamin duiken de bosjes in met bezoeksters

Alleen maar gezoend? Gina gelooft het niet

Om half elf is het carnaval feestje nog steeds in volle gang. Bas zien we in de garderobe met een aantal dames. Eén van de meiden laat weten Bas echt het leukst te vinden. ''Je populariteit loopt wel een beetje terug. Je word wat minder hot nu je met Dominique bent. Dat wilde ik even zeggen'', aldus de dame. ''Weet ik ook wel, maar... [...] Weet je wat het is. Die populariteits....'', Bas kan zijn zin niet af maken want er volgt een streamlock. Na de streamlock is het gesprek gedeeltelijk voorbij. ''Uiterlijk niet, maar hij heeft zo'n goed hart. Hij heeft gewoon .... Dus ik hou van hem'', aldus de dame. Niet veel later komt er een ander meisje naar Bas toe die het voor Dominique opneemt. ''.... Terwijl je zo'n lekker wijf hebt. Kijk haar daar staan''. Niet veel later pakt Cees de microfoon. Hij roept de Utopianen op het podium en bedankt Bjorn voor de organisatie. Niet alle bewoners kunnen op het podium komen dus doet Cees zijn zegje maar gewoon. Ze doen het met zijn allen en het feest zal nog ongeveer een halfuurtje duren. Weer zien we bezoekers de polonaise doen.

Om kwart over elf zien we Benjamin een bezoekster mee lokken achter de nieuwe werkschuur waar we geen beeld hebben. We horen ze zoenen. Opeens is er een lange streamlock. Na die streamlock horen we Ivan lachend aan Rowena vertellen dat Bjorn ook op heterdaad betrapt is. Ramona, Bas en Dominique hebben het er op dat moment ook over achter het kak huis. ''Sorry, maar zo zou ik niet op tv willen. Ze hebben gene*kt ik ga stuk. Ik zou zo niet op tv willen'', aldus Ramona. Ondertussen zijn Bjorn en het meisje ook het bos weer uit. Er word gejoeld naar Bjorn. Het meisje kust hem nog even en loopt dan met hem mee naar de poort. ''Mijn moeder zou me afmaken en mijn broer zou over het hek springen joh'', laat Dominique weten. ''Een jaar geleden zei ik nog no way niet hier in Utopia, drie weken geleden nog steeds en nu...'', horen we Bjorn tegen het meisje zeggen. ''Alleen als jij komt en anders is het de allerlaatste keer geweest'', laat hij weten terwijl hij het meisje naar de poort brengt. Benjamin brengt zijn verovering ook naar de poort. Blijkbaar zijn het twee vriendinnen van elkaar. Benjamin mag haar pet/bril houden en het meisje gaat nog een keer terug komen. ''Ik ga mee de poort uit f*ck it'', roept Bjorn, maar dat kan niet volgens het meisje. ''Weet je nog hoe ik heet? Nee zie je. Je weet het al niet meer'', laat het meisje ''van Benjamin'' weten. ''Ik zie je snel ja'', horen we de andere dame zeggen. ''Is goed'', reageert Bjorn.

Als de dames de poort uit zijn doet Bjorn net alsof hij over de poort gaat klimmen. ''Ik ga naar huis, ik ga naar huis. Onee ik ga op de fiets met iemand mee. [...] Kan je me een keer goed in mijn gezicht slaan''. De mannen lachen en weer volgt er een streamlock. ''De beste carnaval ever'', horen we Bjorn gillen als we weer beeld hebben. Vervolgens beweerd Bjorn tegen Ramona dat hij niks raars gedaan heeft. Hij zou alleen gezoend hebben. Benjamin zegt dat ook dat hij niks raars gedaan heeft. Dat hij haar niet gene*kt heeft en dat ze ook niks met haar mond heeft gedaan. Hij vind het niks als een vrouw slikt. Hij vraagt zich af of het meisje dan geen eigenwaarde/trots heeft. Gina is al druk aan het opruimen en vegen. ''Ik heb alleen maar gezoend'', beweerd Benjamin, maar Gina gelooft het niet. Ze houd niet van mensen die tegen haar liegen. Gina is trouwens niet de enige die al druk aan het schoonmaken is. Andere bewoners zijn ook bezig en Cees en Rob zien we geld tellen in het kantoor.Bas word ingelicht over zijn populariteit.
Benjamin lokt een dame mee.
Bjorn en de bezoekster komen weer tevoorschijn.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.