Bewoners en gasten met hun hoofd in de koeienvlaai ~ Utopia Gekte

2/12/2016

Bewoners en gasten met hun hoofd in de koeienvlaai

''Ik ruik het, ik proef het ook. Het is echt vies''

Om acht uur horen we Ivan praten over de challenge die hij bedacht heeft. De buren die deze nacht blijven logeren moeten een vuurtje maken, daarna helpen in de stal bij de koeien en degene die als laatste het vuurtje aan heeft gekregen moet met zijn hoofd in de koeienvlaai. Om zeven over acht staan ze al buiten. Ivan legt uit hoe ze een vuurtje maken met behulp van een tampon. Eén persoon kan winnen. De andere twee die het vuur als laatste aan krijgen moeten met hun hoofd in de koeienpoep. Om tien voor half negen gaat de challenge dan echt van start. De jongen met het lange haar is het snelste met zijn vuurtje. Daarna volgt Najar en uiteindelijk ook de andere jongen. De jury kiest er uiteindelijk dan ook voor dat de jongen met het lange haar de winnaar is. Om half negen zien we Ivan en Rowena bij de koeien om de stal uit te mesten. Ook de buren zijn erbij om mee te helpen. Rowena laat weten dat Najar zelf de koeienvlaai uit mag kiezen waar hij met zijn hoofd in gaat.

Om vijf voor negen is het dan eindelijk zover. De kruiwagen is gevuld met vlaaien. Ramona word aangemoedigd om ook met haar hoofd in de vlaai te gaan. Ze doet het en gilt van het lachen. Rowena helpt haar na afloop met het wassen van haar gezicht. ''Haha gadver'', roept Ramona uit. Ze komt niet meer bij. Daarna word Najar aangemoedigd om het te doen en ook hij doet het. Ivan joelt van vreugde. ''Dit is die echte. Najar you're the boss. You're the boss''. Rowena omhelst Najar. Daarna volgt de tweede buurman. Siwar doet het ook, maar ging er maar een heel klein stukje in, dus moet hij nogmaals. Als alle twee de heren zijn geweest gaat Ivan als bonus ook nog maar een keer met zijn hoofd in de vlaai en Rowena doet ook gezellig mee. Zelfs de buurman die gewonnen heeft bij het vuur maken en die dus eigenlijk niet mee hoeft te doen laat zijn hoofd in de poep zakken. ''Iedereen heeft het gedaan, gruwelijk'', laat Rowena enthousiast weten. Terwijl de anderen terug gaan naar de loods blijven Ivan en Rowena achter in de stal om alles daar verder schoon te maken. ''Wel leuk dat ze het allemaal hebben gedaan. Najar was de beste. Die ging er helemaal in'', aldus Rowena. Ramona die bij het rokersbankje staat gaat zo gelijk douchen. ''Ik ruik het, ik proef het ook. Het is echt vies''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.