Benjamin maakt een boswandeling en zoent met twee dames ~ Utopia Gekte

2/21/2016

Benjamin maakt een boswandeling en zoent met twee dames

''Dat die vrouwen er nog in trappen''

Om kwart voor twaalf krijgen we eindelijk Benjamin in beeld. Of nou ja de bosjes waar Benjamin volgens zijn medebewoners een boswandeling aan het maken schijnt te zijn met weer een bezoekster. ''Die heeft al wat verslonden. Dat die vrouwen er nog in trappen'', horen we Bjorn zeggen. Ook Benjamin horen we praten. ''Krijg ik nog een kus'', vraagt hij. Er volgen zoen geluiden. ''Ik schaam me een beetje'', horen we het meisje zeggen. Niet veel later zien we ze de bossen uit komen en naar de poort lopen. Benjamin is alleen nog niet klaar met de dame en neemt haar mee het hokje in bij de poort. ''Oh hier zijn helemaal geen camera's of wel'', vraagt het meisje. ''Nee'', antwoord Benjamin, maar dat is een vergissing want we hebben gewoon beelden. Alleen vanwege het tijdstip is het super donker en kunnen we wel iets zien bewegen, maar zien we eigenlijk nog steeds ''niks''. We horen ze wel weer zoenen. Op de andere stream is alles beter te volgen. Daar zien we Cemal de toiletten schoonmaken. Er volgt een streamlock. Na een ''lange'' streamlock zien we Benjamin weer terug lopen naar de loods met een grote lach op zijn gezicht. Hij voelt zich helemaal het mannetje. ''Heb je een rittenkaart'', vraagt Michael. ''Benji ouwe player lalala'', zingt Wim als Benjamin de loods binnen komt. Benjamin vind het blijkbaar leuk en doet een dansje. ''Wat heb je gedaan'', vraagt iemand. ''Je hebt meer gedaan dan zoenen. Ik zie het aan zijn gezicht'', laat Gina weten.

''Ik heb een meisje in haar ogen gekeken en toen dacht ik kut zooi. En toen heb ik niks gedaan, maar ik heb met twee andere vrouwen... Maar die ene was echt..'', vertelt Benjamin. ''Heb je gezoend of meer gedaan? Je was daar bij de schuur hé? Daar liepen telkens meisjes heen'', aldus Gina. ''Die met die zonnebril kwam naar me toe. 'Ik wil graag een nummertje met je doen'. Ik dacht die wil zingen, maar dat bleek dus niet zo te zijn'', vertelt Wim aan Benjamin. Het gaat om de dame waar Benjamin tijdens een vorig evenement nog de bosjes mee in dook. Benjamin legt uit dat hij deze keer niks met die dame heeft gedaan. ''Ik heb een meisje leren kennen die ik echt wel heel erg leuk vind, maar heb ook met twee andere meisjes wat gedaan, maar dat is bijzaak. Dat komt omdat die ene die ik leuk vind een vriend had, maar toen kwam jaap stam'', legt Benjamin uit. ''Ik snap jaap stam, maar mijn jaap stam denkt anders'', reageert Wim. ''Ik heb er alleen even aangeraakt'', laat Benjamin weten. Hij maakt wat rare bewegingen met zijn tong en Gabriëlle lijkt geschokt. ''Nee dit is een grapje. is een grapje'', laat Benjamin snel weten. ''Ik vraag een echtscheiding aan. Ik ga bij je weg en neem mijn kinderen mee'', aldus Gabriëlle. ''Het doet gewoon pijn, ik kan het niet handelen. Een meisje die had zulke mooie ogen, maar jaapie stam was de hele tijd in mijn kop aan het zeuren dus toen heb ik maar met een paar andere meiden gezoend'', laat Benjamin weten.


In het hokkie. Er beweegt wat, maar te donker om te volgen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.