Benjamin en Rob gaan Bjorn in de maling nemen op valentijnsdag ~ Utopia Gekte

2/12/2016

Benjamin en Rob gaan Bjorn in de maling nemen op valentijnsdag

Gabriëlle en Michael dansen er op los

Om kwart over negen als de bewoners terug in de loods zijn na de koeienvlaai challenge zien we Gabriëlle en Michael vrolijk dansen. Ze doen Beyoncé na hoe ze zou dansen tijdens optredens en uiteindelijk doen ze ook Tina Turner nog even na. Het ziet er vooral grappig uit. ''Hoe kunnen zij het twee en een half uur vol houden en zijn wij na twee minuten al moe'', vraagt Michael zichzelf af. ''Dat zijn professionals, wij zijn pussy's'', reageert Gabriëlle. Om half tien zien we Victoria de horeca keuken grondig schoonmaken en een half uur later zien we Cees op bed liggen. De buren zijn er ook nog steeds gezellig. Ze blijven slapen en vullen de tijd met een potje darten. Bas en Dominique hebben het ook weer gezellig met elkaar. Om tien over tien zien we Dominique op de bank zitten met een doos over haar hoofd heen. Ze stoeien met elkaar en lachen er flink op los. Als Dominique om Bas heen geklemd zit met haar benen en armen zien we Bas op zijn handen en knieën over de grond kruipen met Dominique ondersteboven aan hem hangend. ''Ik ben te moe dit kan ik niet'', roept ze. Ramona en Michael zien we op datzelfde moment samen in de caravan waar ze even bij kletsen. Ramona was blij toen Michael binnenkwam. Het is een mooie jongen, ook van binnen en dat mag hij zelf meer voelen vind ze.

Ook willen we nog even terugblikken op een gesprek dat gisteren al plaatsvond, maar waar we nog niet over geschreven hadden. Toen Benjamin en Rob op het rokersbankje zaten kwam Rob namelijk met een plan. ''Zullen wij, het is binnenkort valentijnsdag. Zin om even een geintje er uit te doen?''. Ja kan, reageert Benjamin. ''Ik zat te denken om even een anoniem bloemetje voor Bjorn te bestellen. Lief tekstje erop. Alleen één letter. Dat hij de hele dag...'', Rob moet lachen. ''Zullen we die er uitgooien. Niet te duur, gewoon een bloemetje bestellen. Weet ik veel een bosje rozen'', vraagt Rob. ''Gewoon een roos'', reageert Benjamin. ''Eén roos'', vraagt Rob. ''Ja''. Rob wil er dan een slim kaartje aan. ''Echt even een mind...''. Benjamin komt al snel met een goed idee. ''Tijdens evenementen lach je altijd zo lief naar mij. [...] Dan word hij helemaal para''. Rob vult aan dat er dan één letter bij moet en de tekst ''Ik zie je weer bij een volgend evenement. [...] Met de opening van de kroeg, dat zijn er niet zoveel. Dan ontdekt die dat... Die begint met een M. Zullen we die doen?'', vraagt Rob. De heren geven elkaar een boks en gaan de loods weer in. Ook met Mark word het plan besproken en Mark lijkt net zo enthousiast. ''Ik vind het altijd zo leuk hoe hij reageert op de mailtjes die hij krijgt''. Blijkbaar hebben de heren ook nog aan Mark gevraagd of hij er dan voor kan zorgen dat de betaling verdwijnt. ''Cees weet niet eens wat Ideal is'', reageert Mark. Vandaag hebben Benjamin en Rob trouwens ook echt actie ondernomen. Achter de computer hebben ze een kaartje uitgekozen een tekstje getypt en een mooi bosje bloemen bestelt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.