Bas wil Dominique's valentijn zijn ~ Utopia Gekte

2/14/2016

Bas wil Dominique's valentijn zijn

Bas en Dominique weer zoenend samen in de caravan

Om half één word iemand naar de zenderkamer geroepen. ''Hij slaapt'', horen we Gabriëlle zeggen. Voor zover we begrijpen was het Ivan die naar de zenderkamer werd geroepen. Dominique gaat deze nacht weer bij Bas in de caravan slapen. Ze heeft alleen een kussen meegenomen. Als het dan niet bevalt kan ze terug. Terwijl ze met Bas in bed duikt laat ze weten dat haar moeder het echt niet oké vond dat ze met Bas in de caravan lag. ''Ze wou je echt pijn doen''. Maar blijkbaar trekt Dominique zich daar niks van aan aangezien ze nu ook weer met Bas in bed ligt. ''Ze vond het niet zo chill dat ik in een caravan lag met een vreemde kerel''. Mark en Gina zijn deze nacht ook ergens anders gaan liggen. Namelijk in het Cordwood. Gina wil zich omkleden, maar de camera staat op haar. ''Is niet netjes als ik me wil omkleden'', laat ze weten. Waarna de camera snel op Mark gezet word. Gina kleed zich om onder de dekens. Iets wat best nog lastig is, dus helpt Mark haar een handje. ''Zo nu mag de camera weer op ons schijnen want ik ben omgekleed in me pyjama'', laat Gina weten. Mark en Gina kruipen dicht tegen elkaar aan onder de dekens. De felle lichten gaan uit en de nacht streams gaan aan.

Bas en Dominique kletsen nog even verder in de caravan. Al komt kletsen er niet echt van omdat er continu word gezoend. Bas zat net al weer bovenop haar en er word weer flink wat gelachen. Dominique legt nog even uit dat ze iets denigrerend vind. Wat precies blijft onduidelijk, maar Bas zou het al twee keer gedaan hebben. Om tien over half één zien we Cees en Rowena in hun slaapkamer. Cees laat weten last te hebben van zijn rib. Een paar dagen geleden stootte hij zich tegen de kast aan. Hij had niet door dat dat ding er stond vertelt hij aan Rowena. ''Ook dit overleef je Cees'', reageert Rowena. Cees moet nog even naar het toilet voor hij zijn bed induikt, maar vraagt eerst nog even aan Rowena of Benjamin een biertje op heeft. ''Ja'', laat Rowena weten. Maar Benjamin gaat ook slapen. Hij is nu nog even roken, maar ze hebben het netjes gehouden vertelt Rowena. ''Het is trouwens al twaalf uur geweest'', meld Bas om kwart voor één in de caravan. ''Happy Valentine'', reageert Dominique. ''Dus'', vraagt ze verder. ''Ik wil je valentijn zijn'', reageert Bas. Er volgt een kus. ''Dat was je sowieso wel'', aldus Dominique.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.