Bas: ''Met een half jaar ben ik al weer thuis'' en Dominique in tranen ~ Utopia Gekte

2/21/2016

Bas: ''Met een half jaar ben ik al weer thuis'' en Dominique in tranen

Rowena mag ook weg van Dominique

''Met een half jaar ben ik al weer thuis'', horen we Bas om tien voor half tien tegen een bezoekster zeggen. Bjorn staat dan inmiddels ook weer met een andere bezoekster te praten. De dame vraagt of Bjorn het al weet van de roos. ''Nee ik denk gewoon een grap'', antwoord Bjorn. Michael, Bas en Cemal zien we dansen en lol hebben met elkaar. Om tien voor tien stapt er opeens een meisje op Bjorn af. Ze vertelt hem dat de dame die op dat moment op het podium staat ''M'' is en de roos gestuurd heeft. Bjorn gaat er niet echt op in. Om tien over tien zien we een vrouw met Dominique praten. ''Cees en Ramona die mogen weg'', laat de dame weten. ''Rowena ook'', reageert Dominique. Om vijf voor half elf zien we Ivan en Victoria lange tijd elkaar omhelzen. ''Ik heb echt heel veel aan jou'', laat Ivan weten. ''Ik ook aan jou'', reageert Victoria. ''Ik weet dat het goed zit. Ik ben heel blij met jou. Je bent een aanwinst'', aldus Ivan. ''Dankjewel schat'', reageert Victoria. Daarna loopt er een vrouw naar Ivan toe. ''Jij bent de reden dat ik nog kijk. Omdat je eerlijk bent, hardwerkend. Jezelf en dat moet je gewoon blijven ondanks alle bullshit''.

Om tien voor elf zien we Dominique huilen bij Victoria in de horeca keuken. Dominique weet niet waar het vandaan komt en durft niet meer terug de loods in. Victoria knuffelt haar. ''Die mensen zijn zo weg, dan gaat het beter. Ik slaap vanavond op de vide dus dan komt het goed'', laat Dominique weten. ''Komt goed. Het hoort erbij. Dat weet je hé'', aldus Victoria. Niet veel later zien we Dominique toch de loods weer in gaan. Ze stapt zelfs het podium op om mee te zingen en het lijkt alsof er niks aan de hand is. Om tien over elf laat de dame die zogenaamd de roos aan Bjorn gestuurd heeft aan Rob weten dat ze binnenkort voor een B&B overnachting komen, maar dan willen ze ontbijt van die, die of die, maar niet van Cees. ''Komt goed'', zegt Rob. ''Wij hebben dat Bjorn wijsgemaakt'', laat ze nog even weten over de roos waarna Rob zegt dat ze vanavond met de billen bloot gaan, oftewel de grap op gaan biechten. ''Je bent knapper in het echt'', laat de dame ook nog even weten.


Even vertellen dat de roos die Bjorn gekregen heeft zogenaamd van de dame op het podium komt
Huilen bij Victoria
Gewoon het podium weer op en doen alsof er niks aan de hand is
Dame links zou zogenaamd de roos aan Bjorn gestuurd hebben. Dame rechts vertelde dat aan Bjorn.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.