Bas maakt het uit met Dominique ~ Utopia Gekte

2/08/2016

Bas maakt het uit met Dominique

''Het is het beste als we even afstand nemen''

Na het gesprek met Rowena besluit Bas het nieuws ook meteen aan Dominique te gaan vertellen. Zij is op dat moment net klaar met bellen in de merchandise shop. ''Ik wil eigenlijk even met je praten'', begint hij het gesprek. ''O oke'', reageert Dominique. ''Hoe vind jij het tussen ons gaan'', vraagt Bas. ''Lastig'', vind Dominique. ''Het algeheel is lastig, maar ook lastig voor jou. Lastig in deze omgeving. Zeg maar, ik vind alles oké hé'', aldus Dominique. ''Het is het beste als we even afstand nemen'', meld Bas dan. ''Oké, wat is er aan de hand'', vraagt Dominique. ''In het begin was ik echt wel verliefd op je, maar nu merk ik dat het voortkomt uit het gemis van genegenheid'', aldus Bas. ''Oké dat is niet erg. Vond je het eng om het tegen mij te zeggen'', vraagt Dominique met een lachje op haar gezicht. ''Ja best wel'', laat Bas weten. ''Dat hoeft toch niet, we zitten tussen dezelfde muren. Dat moet toch oké zijn? [...] Oké helemaal oké. Sta je er van te kijken dat ik zo reageer'', vraagt Dominique. ''Eigenlijk wel'', antwoord Bas.

''Wat wil je dat ik zeg'', vraagt Dominique. ''Het maakt mij niet uit wat je zegt'', antwoord Bas. ''Ergens vind ik het ook prettig want dan kan ik me flink focussen op mijn doelen in plaats van hoe gaat het tussen mij en Bas. Dus ik vind het ook fijn. Ik vind je leuk nog steeds en ik blijf je leuk vinden, maar ik zit hier nog steeds voor mezelf en Utopia en niet voor Bas, dus ik vind het allemaal oké'', aldus Dominique. Ze omhelzen elkaar. ''Zat dit je dwars? Je had het gelijk kunnen zeggen. Ik blijf je lekker vinden'', vertelt Dominique. ''Insgelijks'', reageert Bas. ''Gek'', lacht Dominique. ''Dat was hem? Je denkt 'we gaan een heel lastig gesprek voeren'. Top! Voel je je opgelucht'', vraagt ze. ''Ja. Zet hem op he'', laat Bas weten. Dominique wil weg lopen. ''O de bedden'', bedenkt ze zich opeens. ''Ik ga in de caravan. Dat is eventjes beter'', laat Bas weten. ''Is goed'', vind Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.