Bas krijgt investeringsgeld van Mark en Ivan. ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Bas krijgt investeringsgeld van Mark en Ivan.

Bas krijgt zijn investering.

Na een kort beraad van zo'n 5 minuten lopen Mark en Ivan terug naar de groep in de woonkamer. ''Is iedereen er? Ja... Het was een pittig overlegje! Maar we zijn er uit gekomen. Ik wil wel even aangeven dat Ivan overal bij betrokken moet zijn. De eerste, en dat is echt zakelijk gezien, gelet op de populariteit van die persoon. Het is een man en hij doet gekke dingen, dat is 600 euro waard. Bas, we hebben besloten dat jij aan de gang kan gaan'', vertelt Mark. Ivan vult aan het die 600 euro wel terug moet vloeien naar de BV. Bas gaat uiteraard akkoord dus zijn lange mannenshirts gaan er komen.

''En dan... Ik heb veel goede verhalen gehoord. Waar blijven die ondernemersplannen? Ga naar Ivan toe! Vraag het aan hem. Maar! Euuhh... Wil jij de tweede noemen Ivan'', vraagt hij. ''Wat Mark net aangeeft. We hebben net hele goede ideeën gehoord. En ik snap niet dat mensen wachten, waarom ga je er niet achteraan en gooi je het even in de groep? Dit is niet het enige geld dat we hebben. We hebben ook een goed bedrag dat we kunnen investeren vanuit de groep. In whatever jullie willen. Ik hoor net dat die sweaters van Ramona goed gaan. Koop het dan opnieuw en verkoop het weer door. Waarom wachten jullie daar mee. We hebben geld en kunnen investeren. We willen alleen niet dat er klakkeloos en ondoordacht dingen gedaan worden. Dan kunnen we er met zijn allen aan trekken'', legt Ivan uit. Mark herhaalt ongeveer hetzelfde riedeltje nogmaals. Vervolgens herhaalt Ivan hetzelfde riedeltje nogmaals.

Al met al krijgt Bas zijn investering, Gina en Rowena maken ook aanspraak op het geld, maar ze moeten alles eerst goed uitwerken.De 2750 euro wordt aangevuld tot 5000 euro met inkomsten uit het bruincafé. ''En vanaf dan is het gewoon investeringsgeld'', aldus Ivan. Verder vertelt Mark nog dat de financiën zijn kindje was. ''Alsjebliet Cees, laat het goed achter. Ik kijk heus wel mee en het doet echt pijn als het dadelijk helemaal in de soep loopt. Kom, even knuffelen''. ''Ik zal je kindje gewoon verder opvoeden'', aldus Cees. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.